No ja som tento uz raz skúšal keď som robil takto stripdown lietadlo Caproni Ca3 a tam sa mi to osvedčilo takže nebol problémJeanuss píše: ↑úte 18.8.2026 9:28 Vypadá to moc hezky. Detaily jsou parádní. Jen tak dál.
V prvním příspěvku jsem viděl, že sis pořídil nit na výplety od AK? Už jsi ji rozbalil? Já ji před pár měsíci taky koupil, ale zklamala mě, protože nemá kruhový průřez, ale je plochá. A při natáhnutí se tím pádem kroutí a nevypadá to vůbec dobře...![]()
LVG CVI/MPM Model/ 1:33 stripdown
Moderátoři: old_Mr_Grim, numi
Re: LVG CVI/MPM Model/ 1:33 stripdown
Naprosto parádní Tome.
Vypadá to perfektně
Překližka je jak skutečná.
Předloha pro mně neznámá a určitě na tak atraktivní jako Caproni, ale při tomto zpracování je to úplně jedno.
Ten výfuk, jak na parníku, stojí za to
Předloha pro mně neznámá a určitě na tak atraktivní jako Caproni, ale při tomto zpracování je to úplně jedno.
Ten výfuk, jak na parníku, stojí za to
Ďakujem všetkým
a priznám sa, že ten výfuk ma upútal asi najviac na začiatku keď som vyberal čo vlastne začnem ako ďalšie celkovo dodáva s tým tvarom tomu lietadlu taký šmrnc
Tomaszi,
naprosto luxusní záležitost sledovat postup tvou stavbou.
naprosto luxusní záležitost sledovat postup tvou stavbou.
Krídlo a obšivka
Tak ako aj na iných fórach aj tu budem trošku stručnejši. Konečne sa mi podarilo dokončiť kokpit lietadla osadením posledných detailov ako systém riadenia a pod

Potom som začal riešiť zadnú časť lietadla a tým myslím chvost a zadné krídlo. Po malých úpravách všetko sadlo na svoje miesto

Pre porovnanie so skutočným

A posledným krokom bola horná obšivka. Rozmery som zobral z pôvodných dielov. Len časť pre kopilota prešla kompletnou úpravou. Všetko je ešte v surovom stave a bude to chcieť veľa práce aby to vyzeralo k svetu

Tak ako aj na iných fórach aj tu budem trošku stručnejši. Konečne sa mi podarilo dokončiť kokpit lietadla osadením posledných detailov ako systém riadenia a pod

Potom som začal riešiť zadnú časť lietadla a tým myslím chvost a zadné krídlo. Po malých úpravách všetko sadlo na svoje miesto

Pre porovnanie so skutočným

A posledným krokom bola horná obšivka. Rozmery som zobral z pôvodných dielov. Len časť pre kopilota prešla kompletnou úpravou. Všetko je ešte v surovom stave a bude to chcieť veľa práce aby to vyzeralo k svetu