dovolil jsem si založit toto vlákno, jelikož jsem tu AGS nenašel a je to škoda, že tu není... Jedná se o klasiku od GPM, kterou jistě spousta z vás má doma...

Pro mne je to taková změna ze žánru pozemního vojska a tudíž i výzva, kdy bych vás zkušenější modeláře průběžně žádal o rady při stavbě, na co si dát pozor a tak...
Takže prozatímní postup: podlepil jsem kostru, vyřezal a snažil se to všechno splácat dohromady a výsledek je tu - mimochodem vše zatím hezky pasuje, což oceňuji

A nyní mé plány a zároveň nějaké otázky (vím, že tady na fóru jsou již vlákna), ale byl bych vděčný za případné reakce sem:
1) mezižebří hodlám vyplnit doplňkovými příčkami - mám v plánu je řezat rovně z hrany na hranu - ne bompírovat, aby mi sedly krycí díly - je to tak ok? A jak daleko ty příčky dáváte od sebe?
2) začnu podvodními díly - a teď, odkud začínáte? Od středu ke krajům a nebo od konců do středu? a druhý dotaz, někde jsem četl, že přední 3 díly se slepí dohromady a pak se osazují jako celek? Blbost a nebo nutnost?
3) a prozatím poslední dotaz: chci vyřezat a zplastičtět okna v bocích - zasklít herkulem a natřít a nebo podlepovat nějakou fólií? A je to vůbec dobrý nápad, aby se mi díly neoslabily a pak nesesypaly...
Děkuji za rady