Počítam že je ich tam presne 60
Tirpitz / GPM / 1:200
Moderátoři: old_Mr_Grim, numi
Re: Tirpitz / GPM / 1:200
Tá lodička je poriadny kus nábytku. No pozerá sa na ňu parádne, veľmi pekne vymodelovaná a zlepená 
Re: Tirpitz / GPM / 1:200

Finále
Najprv trocha štatistiky.Položenie kýlu dňa 1.8.2024,lod opustila lodenicu dňa 4.11.2025.Celková doba výstavby 858 hodín.Zhodnotenie,model je v tejto kamufláži veľmi krásny,čo sa týka presnosti a lícovania prakticky skoro nič dokonale nepasovalo ale nebolo to nič strašné niekde desatinka milimetra niekedy celý milimeter,hlavne u veľkých plôch.Obšivka sa musela skoro každá upraviť všetko bolo trochu väčšie ale opakujem nič hrozné a keď je na to človek pripravený tak nie je sklamaný.Čo zamrzí sú rôzne odtiene tej istej farby hlavne podvodná časť je to vidieť.Návod je veľmi slabý a človek nevie ani akou hrúbkou ma podlepovať paluby a väčšinu rebier. Model je dosť zjednodušený a ma dve verzie na lepenie (jednoduchšiu a zložitejšiu) týka sa to všetkých protilietadlových zbraní,svetlometov,lietadielko a zopár ďalších vecí.A zložitejšie verzie sú neskutočne prepracovane,zložitosťou a detailmi su ešte lepšie ako u Halinského.A tak vo výsledku je paluba trochu chudobnejšia na detaily ale paradoxne niektoré veci tam svojou zložitosťou bijú do oči.Zo všetkých fotiek som opäť vytváral videa odkaz tu https://www.youtube.com/playlist?list=P ... 9sVLR2uEhu.
Ďakujem za pozornosť.
A ideme ďalej King George V,stav k 7.6.2025—58,8% fotky po skončení motosezóny.