K-Wagen / Orlik/ 1:25

Modely soutěžní kategorie PT

Moderátor: jenda.e

Brzdič

Re: K-Wagen / Orlik/ 1:25

Příspěvek od Brzdič »

Já bych to asi nechal tak jak to je.
mahdy

Příspěvek od mahdy »

Taky bych to neřešil...jak říká můj otec " blbec si toho nevšimne a chytrák si bude myslet, že to tak má být"
Lukáš

Příspěvek od Lukáš »

Dokážu si představit, jak tě to mrzí, obzvlášť když jsi měl radost, jak se ti právě hlavně povedly. Ale jak naznačují chlapi, při pokusech něco takového opravit se většinou napáchá více škody než užitku. Ono taky skoro každý model má nějakou stranu, kterou ho na poličce otáčíme ke zdi, že? ;)
Kdybych se já snažil něco takového opravovat, určitě bych pracoval za sucha. Navlhčením pouze už teď narušený papír ještě více oslabíš. Pokud tě to bude i přesto štvát, zkusil bych místo přelepit tenoučkou vrstvou z rozvrstvené záplaty; určitě bych to také nelepil herkulesem.
OrasM

Příspěvek od OrasM »

Ďakujem za rady a tipy. Napadlo ma tiež iné riešenie. Otvor popri hlavni je dosť veľký a nezakrytý čo mi aj vadilo že to model nerieši, tak som popozeral fotky ako to bolo riešené pri tomto stroji a riešenie je vlastne na titulnej strane modelu. Dopracoval by som prekrytie diery medzi kanónom a vežou, čo vlastne prekryje aj poškodenie a splní to aj ďalší úžitok. Rezervy koloru mám dosť tak by to šlo. Samozrejme skúsil by som to najskôr na sucho a potom by som videl výsledok. Bude to mať ale jednu nevýhodu a to že už by už neboli hlavne pohyblivé, respektíve pohyb by bol obtiažny.
Odpovědět

Zpět na „Pásová technika / Tracked vehicles, tanks“