McDonnell Douglas F-4B Phantom II / MS Model / 1:33 / HOTOVO
Moderátoři: old_Mr_Grim, numi
Re: McDonnell Douglas F-4B Phantom II / MS Model / 1:33 / HOTOVO
Moc pěkně postaveno a parádní report, takové to čtení na pokračování
Nakonec i ty moderní stroje mají svoje kouzlo. Já bych hlasoval pro Buffalo.
Ahojte kluci (teda pokud se pod nějakým z nicků neschovává nějaká dáma
)
Děkuju za gratulačky a pochvaly. Od takových es papíráckého světa to potěší stonásob!
Tak, já asi anketu uzavřu. Hlas lidu promluvil..
Výsledky jsou následující a budu je taky respektovat, jak je v demokratické společnosti zvykem.
Pro jednotlivé modely se vyslovilo:
Hawkeye - 4 hlasy
Buffalo - 3 hlasy
Hurri - 2 hlasy
Greif - 1 hlas
Takže příštím modelem bude letoun včasné výstrahy amerického námořnictva (sloužil teda u všmožných námořních sil) Grumman E-2C Hawkeye od GPM.
Abyste si ale nemysleli, že ostatní hlasy znevažuju, následovat pak bude ono finské Buffalo.
A jsem tomuhle asi i rád. I když je B-239 moje asi nejmilejší éro (a to nejen kvůli tomu, že je to pravděpodobně nejkontroverznější bojové letadlo všech dob - podle mě určitě je! ), tak je slepovánka od Hala DOST komplikovaná a já bych nerad něco zkazil. Nedovedu si představit, žebych to třeba dělal znova...
Takže nějaká ta zkušenost navíc se určitě bude hodit, než se do něj pustím.
A nějaké reakce přímo na vás:
@VS1156
Chyb je tam mraky. Asi nekazí celkový dojem a určitě ne moji radost z dokončení, ale zkušené oko se určitě pozastaví nad bezpočtem nedostatků...
@bronek
V tom případě přeju hodně štěstí při modelaci a kdybys potřeboval nějaký dodatečný info, jsem tady!
Jinak jsem na tu poličku koukal a jo, máš recht, přeskládal jsem knihovnu a už je Phantom v polici nejvyšší.
@Kárl
Já mám strašnou slabost pro nejen palubní letadla, ale i hydroplány a tak.
Po tom, co jsem po stodvacáté shlédl Porca Rossa snad ještě víc.
@Jeanuss
Já si myslím, že pokud by člověku vadilo to výrazný prokreslení spojů, asi by bylo dobrý sáhnout po té samé stavebnici, jen v maskované kamufláži USAF. Taky ho mají a asi to nebude tak výrazné.
Ale s patinou to myslím bude stejný.
A s tím Hawkeyem to není tak špatný. I když je to čtvrt století starej model, patina je tam pěkně udělaná i když je model značně jednodušší, než Phantom.
Já jsem ale přemýšlel, žebych tam zkusil udělat pár svých vylepšenin. Otevřené dveře, složený křídla a palubní ukotvení. Ještě uvidíme, v hlavě toho mám dost.
@silverman
Posunulo mě to o kilometr, to bez debat. Strašnej skok je vidět od mojí minulý stavby U-47. Během téhle vleklé práce jsem zjistil hóóódně nových postupů a způsobů tvorby!
A to by bylo bez šance, kdybych se sem nepřipojil a nereportoval.
@Toptop @kaktusak
Nebojte kluci, na Hurriho taky dojde. Pro mě je to prostě jednička Bitvy o Británii, i když historie furt dokola protěžuje Spitfajra. Takovej tichej dříč v pozadí a tím je mě strašně sympatickej.
Takže i na stavbu tohohle kousku se moc těším a jestli správně koukám, prozatím je třetí v pořadí.
@jenčík
Pokud se líbí, budu v reportování svým vlastním stylem pokračovat. Snad to nikoho neuráží - spousta keců, málo fotek..
Já jsem taky spíš vrtulovej, ale některý tu roury prostě jsou krásný, to se nezapře...
Děkuju za gratulačky a pochvaly. Od takových es papíráckého světa to potěší stonásob!
Tak, já asi anketu uzavřu. Hlas lidu promluvil..
Výsledky jsou následující a budu je taky respektovat, jak je v demokratické společnosti zvykem.
Pro jednotlivé modely se vyslovilo:
Hawkeye - 4 hlasy
Buffalo - 3 hlasy
Hurri - 2 hlasy
Greif - 1 hlas
Takže příštím modelem bude letoun včasné výstrahy amerického námořnictva (sloužil teda u všmožných námořních sil) Grumman E-2C Hawkeye od GPM.
Abyste si ale nemysleli, že ostatní hlasy znevažuju, následovat pak bude ono finské Buffalo.
A jsem tomuhle asi i rád. I když je B-239 moje asi nejmilejší éro (a to nejen kvůli tomu, že je to pravděpodobně nejkontroverznější bojové letadlo všech dob - podle mě určitě je! ), tak je slepovánka od Hala DOST komplikovaná a já bych nerad něco zkazil. Nedovedu si představit, žebych to třeba dělal znova...
Takže nějaká ta zkušenost navíc se určitě bude hodit, než se do něj pustím.
A nějaké reakce přímo na vás:
@VS1156
Chyb je tam mraky. Asi nekazí celkový dojem a určitě ne moji radost z dokončení, ale zkušené oko se určitě pozastaví nad bezpočtem nedostatků...
@bronek
V tom případě přeju hodně štěstí při modelaci a kdybys potřeboval nějaký dodatečný info, jsem tady!
Jinak jsem na tu poličku koukal a jo, máš recht, přeskládal jsem knihovnu a už je Phantom v polici nejvyšší.
@Kárl
Já mám strašnou slabost pro nejen palubní letadla, ale i hydroplány a tak.
Po tom, co jsem po stodvacáté shlédl Porca Rossa snad ještě víc.
@Jeanuss
Já si myslím, že pokud by člověku vadilo to výrazný prokreslení spojů, asi by bylo dobrý sáhnout po té samé stavebnici, jen v maskované kamufláži USAF. Taky ho mají a asi to nebude tak výrazné.
Ale s patinou to myslím bude stejný.
A s tím Hawkeyem to není tak špatný. I když je to čtvrt století starej model, patina je tam pěkně udělaná i když je model značně jednodušší, než Phantom.
Já jsem ale přemýšlel, žebych tam zkusil udělat pár svých vylepšenin. Otevřené dveře, složený křídla a palubní ukotvení. Ještě uvidíme, v hlavě toho mám dost.
@silverman
Posunulo mě to o kilometr, to bez debat. Strašnej skok je vidět od mojí minulý stavby U-47. Během téhle vleklé práce jsem zjistil hóóódně nových postupů a způsobů tvorby!
A to by bylo bez šance, kdybych se sem nepřipojil a nereportoval.
@Toptop @kaktusak
Nebojte kluci, na Hurriho taky dojde. Pro mě je to prostě jednička Bitvy o Británii, i když historie furt dokola protěžuje Spitfajra. Takovej tichej dříč v pozadí a tím je mě strašně sympatickej.
Takže i na stavbu tohohle kousku se moc těším a jestli správně koukám, prozatím je třetí v pořadí.
@jenčík
Pokud se líbí, budu v reportování svým vlastním stylem pokračovat. Snad to nikoho neuráží - spousta keců, málo fotek..
Já jsem taky spíš vrtulovej, ale některý tu roury prostě jsou krásný, to se nezapře...
Já se také přidám k zástupu gratulantů,stavbu jsem sledoval od začátku a vyrostl tu moc pěkný model.V té knihovně mu to sluší 
Líbí se mi B-239
HURÁÁÁÁ
Zajel jsem na výstavu a soutěž do Nehvizd, protože to mám kousek za barákem a říkal jsem si, "Hele, proč to nezkusit, nic za to nedáš!".
Navíc mrknout na úžasný modely ostatních.
Ujal se mě tam hned zkraje Zbyňa (Kaktusák), protože mě poznal podle modelu a tak jsem si přiřadil aspoň jeden obličej k přezdívce tady na fóru.
Druhý den jsem se seznámil ještě s VaškemS, který mě hodně pomohl během stavby.
Věřím, že tam bylo hodně zdejších kapacit, ale už jsem nechtěl být vlezlej, abych sondoval, kdo se pod jakým nickem nachází.
Šoupl jsem tam Phantoma a stalo se, o čem se mě ani nesnilo!!!

Jsem dojatej, šťastnej a nějak tomu nemůžu pořád uvěřit.
Nikdy v životě jsem v ničem nic nevyhrál. Ba ani na bedně nikdy nestál... a teď tohle!
V konkurenci dvou nádhernejch "stodevítek" se ta moje raketka nějak prodrala až nahoru...
Obzvláště na tu Horasovu E-4 jsem se nemohl vynadívat, proto jsem byl fakt překvapenej.
Děkuju ještě jednou všem. Je to zlato i pro všechny, kdo tady byli s pomocí a radou, nebo třeba jen drželi palce, podporovali mě a hnali mě stavbou dál.
Bez toho bych to určitě nedokončil a kdyby přece jen, určitě by to nebyl model na bednu!
DĚKUJU!!!
Kdyby se chtěl někdo mrknout naživo, mám v plánu vytáhnout Phantoma ještě do Neratek.
A teď se jdu zabejvat zase Hawkeyem, abych vám měl zase co předložit.
Zajel jsem na výstavu a soutěž do Nehvizd, protože to mám kousek za barákem a říkal jsem si, "Hele, proč to nezkusit, nic za to nedáš!".
Navíc mrknout na úžasný modely ostatních.
Ujal se mě tam hned zkraje Zbyňa (Kaktusák), protože mě poznal podle modelu a tak jsem si přiřadil aspoň jeden obličej k přezdívce tady na fóru.
Druhý den jsem se seznámil ještě s VaškemS, který mě hodně pomohl během stavby.
Věřím, že tam bylo hodně zdejších kapacit, ale už jsem nechtěl být vlezlej, abych sondoval, kdo se pod jakým nickem nachází.
Šoupl jsem tam Phantoma a stalo se, o čem se mě ani nesnilo!!!

Jsem dojatej, šťastnej a nějak tomu nemůžu pořád uvěřit.
Nikdy v životě jsem v ničem nic nevyhrál. Ba ani na bedně nikdy nestál... a teď tohle!
V konkurenci dvou nádhernejch "stodevítek" se ta moje raketka nějak prodrala až nahoru...
Obzvláště na tu Horasovu E-4 jsem se nemohl vynadívat, proto jsem byl fakt překvapenej.
Děkuju ještě jednou všem. Je to zlato i pro všechny, kdo tady byli s pomocí a radou, nebo třeba jen drželi palce, podporovali mě a hnali mě stavbou dál.
Bez toho bych to určitě nedokončil a kdyby přece jen, určitě by to nebyl model na bednu!
DĚKUJU!!!
Kdyby se chtěl někdo mrknout naživo, mám v plánu vytáhnout Phantoma ještě do Neratek.
A teď se jdu zabejvat zase Hawkeyem, abych vám měl zase co předložit.
Velká gratulace
Model vypadá moc krásně, velmi čistá a precizní práce. Klobouček.
Model vypadá moc krásně, velmi čistá a precizní práce. Klobouček.
"Druhý den jsem se seznámil ještě s VaškemS, který mě hodně pomohl během stavby."
To jsem nebyl já
.
Moc Ti gratuluju. Je to zasloužený!
To jsem nebyl já
Moc Ti gratuluju. Je to zasloužený!
Blahoželám k úspechu. Síce netuším ako vyzerali ostatné modely na výstave, ale tvoj model je spracovaný parádne, tak určite si to ocenenie zaslúži 
Rohlosi, to je mazec! Klepu Ti rukou a gratuluju! Aneb, jak říkal jeden ze skřítků ve Třech veteránech: " Mám radost, že máš radost!" 
Nádhernej model úžasnýho letadla ve skvělým provedení, co chtít víc?!

Držím palce s dalšími výtvory

Nádhernej model úžasnýho letadla ve skvělým provedení, co chtít víc?!
Držím palce s dalšími výtvory
Děkuju všem! Moc si vašich gratulací cením!
@Toptop
No to určitě cenu má.
Pokud u mě Neratky klapnou, rád bych tam vzal Phantoma jen na výstavu na čumendu a spíš se teď soustředím na Hawkeye, abych ho stihl.
Soutěže se asi může zúčastnit jen jeden model v dané kategorii, ne?
@VašekS
Takže mně chceš říct, že jsem tam celou dobu říkal Vašku náhodnému kolemjdoucímu?
@Toptop
No to určitě cenu má.
Pokud u mě Neratky klapnou, rád bych tam vzal Phantoma jen na výstavu na čumendu a spíš se teď soustředím na Hawkeye, abych ho stihl.
Soutěže se asi může zúčastnit jen jeden model v dané kategorii, ne?
@VašekS
Takže mně chceš říct, že jsem tam celou dobu říkal Vašku náhodnému kolemjdoucímu?
Ahoj.
Třeba byl ten kolemjdoucí taky Václav
. Já to opravdu nebyl
.
V Neratkách bychom se potkat mohli. Zatím je mám v plánu.
A letadel tam můžeš vzít, kolik chceš. MČR je tam v jiných kategoriích.
Třeba byl ten kolemjdoucí taky Václav
V Neratkách bychom se potkat mohli. Zatím je mám v plánu.
A letadel tam můžeš vzít, kolik chceš. MČR je tam v jiných kategoriích.