Jelikož je modelů opravdu hodně a moje časové možnosti jsou omezené, tak jsem nesepisoval seznam modelů, ale vše jsem přehledně vyfotil.
Napíšu jen počty kusů dle vydavatelství nebo edicí:
Ripper Works: 87 ks
Easy Works: 4 ks
PMHT: 13 ks
Spida Models: 8 ks
PK Graphica: 6 ks
Vystrihovanky.cz: 5 ks
Mega Graphic: 9 ks
Firebox: 3 ks
Attimon: 3 ks
Agromodels.cz: 2 ks
Modelex: 2 ks
Orlik: 1 ks
Albatros: 2 ks
ABC - déčka sešity "speciály": 2 ks kompletní, 1 ks nekompletní
ABC - vyškubáno z časopisů: 24 ks
ABC - anatomie lokomotiv: 3 ks
ABC - článek "Vagónky Be/Bi třikrát jinak": 1 ks
Celkem 191 položek

Sbírku prodávám jako komplet. Nedokážu věnovat dlouhé hodiny komunikaci s mnoha zájemci, pak balení a rozesílání do všech koutů světa...
Celkovou cenu jsem stanovil především s ohledem na to, za kolik se v současné době tyto modely prodávají u původních vydavatelů (pokud ještě). Nedokáži zcela odhadnout sběratelskou hodnotu některých kusů, jako třeba starších RW, Albatrosu nebo speciálů ABC, takže pokud je moje nabízená prodejní cena "podstřelená", berte to jako příležitost.
Prodejní cena: 41.000,- Kč
Vzhledem k hodnotě sbírky ji osobně doručím na jakoukoliv adresu v České republice. Dopravné je v ceně. (Doufám, že nepojedu až do Mostů u Jablunkova...
Platbu provedeme při předání bezhotovostně bankovním převodem (vygeneruji QR kód).
Zájemci prosím pište na e-mail: papmod.finished421@passmail.net
(Ano, je to podivně vypadající adresa, protože je to jednoúčelový alias. Chci si ochránit svojí primární e-mailovou adresu před přívalem spamu. Pošlete mi zprávu, já vám pošlu telefonní číslo a můžeme se domluvit jednodušeji.)