Albatros
Moderátor: Vojta Č.
Re: ALBATROS
Dnes jsem sešit držel v ruce v jednom knihkupectví.
Bohužel je to vytištěné na lesklém papíru.
Bohužel je to vytištěné na lesklém papíru.
Tak pokud je to lesklý papír tak to kupovat nebudu.
Lesklý papír !!!!! To snad ne .
- Standa F.
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Měl jsem dnes výtisk v ruce - není to teda úplně glossy paper (vyloženě lesklý jako sklo), ale pololesk určitě ano => prostě si slepíte hrady po dešti .
Poněkud vypálený laserový tisk, urputná lepená vazba skoro až k dílům vystřihovánky... no, jen pro skalní fandy => bohužel jsem nezakoupil, i když bych jinak obdobné projekty rád podpořil.
Ovšem je to tlustý výtisk za rozumnou cenu.
Poněkud vypálený laserový tisk, urputná lepená vazba skoro až k dílům vystřihovánky... no, jen pro skalní fandy => bohužel jsem nezakoupil, i když bych jinak obdobné projekty rád podpořil.
Ovšem je to tlustý výtisk za rozumnou cenu.
Ten Zvíkov jsem, jako skalní Písečák, asi před 20 lety lepil ze starého originálu. Jednotlivé části seděly dobře, ale když jsem je dával dohromady, tak to vůbec nepasovalo a celý slavný hrad v návalu vzteku dopadl velmi neslavně. A dodnes nevím, zda to bylo, nebo nebylo mojí nešikovností.
Za mě zklamání. A to jsem se na to docela těšil.
Jako laserový tisk mi to úplně nepřijde, ale bojím se do toho škrábnout, aby se to opravdu neoloupalo.
Čistě z nostalgie to nějaký čas nechám v archivu. Lepit to určitě nebudu. Dnešní papíráky jsou úplně jinde.
Jako laserový tisk mi to úplně nepřijde, ale bojím se do toho škrábnout, aby se to opravdu neoloupalo.
Čistě z nostalgie to nějaký čas nechám v archivu. Lepit to určitě nebudu. Dnešní papíráky jsou úplně jinde.
Máme tady další pokračování vystřihovánek z Albatrosu.
Vystřihovánky - Slavná auta z Kopřivnice
https://www.albatrosmedia.cz/tituly/882 ... oprivnice/" onclick="window.open(this.href);return false;
Jsem zvědavý, jaký bude použitý papír tentokrát.
Vystřihovánky - Slavná auta z Kopřivnice
https://www.albatrosmedia.cz/tituly/882 ... oprivnice/" onclick="window.open(this.href);return false;
Jsem zvědavý, jaký bude použitý papír tentokrát.
Právě mi dorazilo a vypadá to,že kritika z minula zabrala.Papír je OK.Tlustý sešit se dvanácti auty.
nebejval kdysi Karlstejn i s kopcem? ty ostatni nevim, si z detstvi nepamatuju
V původním Albatrosu byl tak jak je nafocený na obálce. Ještě ho mám doma po dědovi a jeho stavbě.
- Standa F.
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Po třech českých hradech a kompletní sadě kopřivnických autoveteránů připravil Albatros, ve spolupráci s týmem papírových archeologů v čele s Josefem Kropáčkem, další reedici dávných „Plastických vystřihovánek“: trojici známých pražských památek od Vladimíra Kováříka a jeho staršího syna.
Upoutávka na tuto novinku již figuruje na webu nakladatelství, objevit by se měla 25. 4., na pultech pak od 29. 4. 2024: https://www.albatrosmedia.cz/tituly/917 ... e-pamatky/
...výtisk obsahuje i profil Vladimíra Kováříka a jeho dvou synů, s dosud běžně neznámými informacemi o těchto osobnostech.
Albatros letos slaví 75 let své existence (včetně původního SNDK), což nás přimělo vytvořit přílohu k této publikaci, extra dáreček modelářům a sběratelům: katalog všech vystřihovánek vydaných SNDK a Albatrosem.
Katalog bude vycházet postupně, na etapy, vždy 16 stran A4, které budou součástí tohoto a dalších zvažovaných sešitů vystřihovánek. Sestaven bude chronologicky: SNDK, Albatros, knihy a propagační vystřihovánky. Závěr by měl obsahovat rejstříky a stručné profily autorů. Celkový rozsah: max. 80 stran rozdělených na pět částí; předpokládané zakončení tohoto „románu na pokračování“: v roce 2026.
Děkujeme za přízeň a za Váš zájem!
Upoutávka na tuto novinku již figuruje na webu nakladatelství, objevit by se měla 25. 4., na pultech pak od 29. 4. 2024: https://www.albatrosmedia.cz/tituly/917 ... e-pamatky/
...výtisk obsahuje i profil Vladimíra Kováříka a jeho dvou synů, s dosud běžně neznámými informacemi o těchto osobnostech.
Albatros letos slaví 75 let své existence (včetně původního SNDK), což nás přimělo vytvořit přílohu k této publikaci, extra dáreček modelářům a sběratelům: katalog všech vystřihovánek vydaných SNDK a Albatrosem.
Katalog bude vycházet postupně, na etapy, vždy 16 stran A4, které budou součástí tohoto a dalších zvažovaných sešitů vystřihovánek. Sestaven bude chronologicky: SNDK, Albatros, knihy a propagační vystřihovánky. Závěr by měl obsahovat rejstříky a stručné profily autorů. Celkový rozsah: max. 80 stran rozdělených na pět částí; předpokládané zakončení tohoto „románu na pokračování“: v roce 2026.
Děkujeme za přízeň a za Váš zájem!