Sharnhorst / Halinski / 1:200
Moderátoři: old_Mr_Grim, numi
Re: Sharnhorst / Halinski / 1:200
Když to nepůjde, pořiď černý papír a čáru ponoru udělej znova z něho. Nepřesnost zmizí. Lodičky jedou, to je dobře!
Hezky to roste, když se chce
Jinak koukám, že nás pěkně mystifikuješ.... Vkládáš sem fotky s cca 3 měsíčním zpožděním, že Ty už máš Scharna hotového?
A mám dotázek: plánuješ vyřezat ještě nějak okna, zasklít je a hodit nad ně třeba okapničky?
Jinak koukám, že nás pěkně mystifikuješ.... Vkládáš sem fotky s cca 3 měsíčním zpožděním, že Ty už máš Scharna hotového?
A mám dotázek: plánuješ vyřezat ještě nějak okna, zasklít je a hodit nad ně třeba okapničky?
Veru Scharnhorst teraz odpočíva cez motosezonu mam naňho čas iba keď je zle počasie,štve ma to ale keď svieti slnko tak ma nič nezadrží,úpravy modelov nerobím som za zlepenie vystrihovačky taka aká je vytlačená
Tak tomu ježdění na mašině rozumím, já se na ní projedu tak jednou ročně a to jsem rád, že to ještě stihnu
Jinak na ta okénka jsem se ptal z toho důvodu, abych se případně přiučil zasejc něco nového
Jinak na ta okénka jsem se ptal z toho důvodu, abych se případně přiučil zasejc něco nového
Vypadá to parádně Na AGS jsi se hezky rozlepil
Ta spodní část obšívky ti parádně sedí, já z té své tak nadšený nejsem.
Respekt !! Ta obšívka vypadá hodně dobře .
Ďakujem za pochvalu ale foťák bez blesku je milosrdný skutočnosť je o dosť horšia.
Panejo, ve Tvém podání to vypadá tak jednoduše
Moc pěkná práce a jsem rád, žes použil techniku s pomocnými žebry tak, jak jsem ji chtěl jednou použít i já při tak krásném výsledku práce
Moc pěkná práce a jsem rád, žes použil techniku s pomocnými žebry tak, jak jsem ji chtěl jednou použít i já při tak krásném výsledku práce