Maz - 537G + podvalník / Model - KOM / 1:25

Moderátoři: Zrzek, spida, zvukar

Odpovědět
Vojta S

Re: Maz - 537G + podvalník / Model - KOM / 1:25

Příspěvek od Vojta S »

Ahoj a díky kluci.
Aby se mi sudy pořád někde nekoulely, zapracoval jsem na podvalu abych je na něj mohl přilepit.Po prostudování fotografií souprav Mazu s podvalníkem jsem se rozhodl podval udělat trochu odlišným odstínem.Do barvy kterou jsem stříkal Maz jsem přimíchal žlutou, vznikla tím taková "vyšisovaná" zelená. Po zaschnutí barvy jsem do zákoutí kde se usazuje špína zapustil hnědou wash na zelená vozidla. Na vrchní části nosníků (ložné plochy) jsem houbičkou natupoval nejprve barvu Vallejo Ger.C.Black Brown, poté tmavou a střední rez. Po zaschnutí jsem výstupky a hrany přeleštil štětcem s pigmentem z nastrouhané tužky 6B.Následoval nástřik přípravkem Dust efect a nanesení bláta z pigmentu evropská zem. Ačkoli se to možná nezdá toto zabralo 14 dní večerní práce. Krom nějakých kompletací už jsou předemnou jen kola.Přeji vám hezký den Vojta.

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
Umberto

Příspěvek od Umberto »

Mazec:-)!!!
VašekS

Příspěvek od VašekS »

Krásná práce a úžasná patina.
Dřevěnou výplň dělat nebudeš? Ta musela bejt teprv za....á. Tam by ses vyřádil :D :D ;) .
Brzdič

Příspěvek od Brzdič »

Luxus!!!
Vojta S

Příspěvek od Vojta S »

Ahoj a děkuji.
Vašku, podle fotek několika podvalníků co mám tak ta prkna tam mají jen v jednom, max dvou polích a mají vtom plno různých věcí, takže jsem to také udělal jen v jednom poli, dal tam sudy, a ještě něco doplním.
Včera jsem přilepil rezervy, nápravy a nájezdy.Vše jsem měl už předpřipraveno takže šlo jen o montáž. Dnes je u nás celý den pod mrakem a zjistil jsem že barva na podvalníku vypadá pod umělým světlem úplně jinak takže jsem zkusil nafotit venku.

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
haageeman

Příspěvek od haageeman »

Naprosto boží!!! ... a ty fotky na tom starém dřevě to jen podtrhují.
Odpovědět

Zpět na „Vojenská technika“