Maz - 537G + podvalník / Model - KOM / 1:25
Moderátoři: Zrzek, spida, zvukar
Re: Maz - 537G + podvalník / Model - KOM / 1:25
Taky mu tak říkám
Ahoj, na řadu přišli nádrže. Nastříkal jsem je zelenou kterou jsem smíchal z revelky SM 361 a žluté humbrolky č. 24,v poměru 1:1. Následoval už zaběhlý postup zašpinění, nástřik přípravkem Light Dust,na spodní část pak nanést pigment Evropská zem a lehce rozmýt ředidlem. Na vrchní zašpinění jsem použil hnědou wash na zelená vozidla a moji oblíbenou motorovou špínu. K nádržím jsem doplnil trubky a na motor ještě přišel filtr.Zbylé dvě trubky přijdou hadicemi připojit k ruční pumpě na naftu a filtru na zadní stěně kabiny. Tím jsem se konečně vyhrabal z té změti hadic a trubek. Teť pracuji na kabině,mějte se Vojta.
Já vím , že ti to sem píšou všichni . A ani já nenapíši nic nového a nic originálního . Vypadá to prostě SUPROVĚ !!!!!
Noooooo.... stojí to za to to bude velké finále...
Vojto, tohle je prostě neuvěřitelná paráda. Má slovní zásoba nezahrnuje slova, která by plně vystihla můj obdiv. Super!
Ahoj a díky kluci,
kabina je z velké části připravena na montáž.
Rámečky oken a zrcátek jsem lepil na fólii Alkaprenem, ale nevím jestli to půjde stejně nalepit na kabinu.
Přístrojová deska.
Nějaké věci na podlahu.
Samotná podlaha, nedoporučuji dělat takto velký a slabý volant z "O" kroužku, je nějaké šišaté
Stínítka, motorky stěračů a hasičák.
Přemýšlel jsem jestli použít Coca-colu a camelky v takovémto čistě východním stroji jako je Maz ale nakonec jsem si řekl že Coca-Cola i cigarety s velbloudem jsou po celém světě takže jsem to tam v klidu položil na sedačku.
Zbývá to jen naskládat dovnitř, přeji všem hezké prožití Velikonoc, Vojta.
kabina je z velké části připravena na montáž.
Rámečky oken a zrcátek jsem lepil na fólii Alkaprenem, ale nevím jestli to půjde stejně nalepit na kabinu.
Přístrojová deska.
Nějaké věci na podlahu.
Samotná podlaha, nedoporučuji dělat takto velký a slabý volant z "O" kroužku, je nějaké šišaté
Stínítka, motorky stěračů a hasičák.
Přemýšlel jsem jestli použít Coca-colu a camelky v takovémto čistě východním stroji jako je Maz ale nakonec jsem si řekl že Coca-Cola i cigarety s velbloudem jsou po celém světě takže jsem to tam v klidu položil na sedačku.
Zbývá to jen naskládat dovnitř, přeji všem hezké prožití Velikonoc, Vojta.
Normálně jsem se při čtení a prohlížení posledního příspěvku asi 5x podíval na valstní ukazováček, abych si udělal představu, jak je to vlastně velký/malý
Motorky stěračů předpokládám plně funkční....
Motorky stěračů předpokládám plně funkční....
Jo jo. Koukám, taky jsi pěkně střelenej .
Tohle by byl jasný kandidát na titul Model roku, nebo tak něco. Skvělá práce.
Tohle by byl jasný kandidát na titul Model roku, nebo tak něco. Skvělá práce.
Moc pěkný doplňky perfektní patina na klíčích a plechovka pecka!
J8 jsem si ten ukazováček i přikládal na monitor . Já jsem přesvědčený , že v té plechovce je doopravdy cola a v krabičce jsou cigára .
Ahoj,
tak jsem vše nacpal do kabiny. Práce nic moc lepit loď v láhvi by asi nebylo o moc horší . Po dokončení interiéru jsem dokončil kabinu i zvenčí.
Pohledy dovnitř, moc dobře mi to nešlo vyfotit.
Abych si odpočinul od lepení interiéru a přesného nalepování oken pustil jsem se do trochu hrubší práce a vytvořil jsem napínáky řetězů,na které jsem přidělal resinové spojovací třmeny a řetězy.
Abych vyzkoušel délku řetězů, nezbylo než najet na podval s Batem.
tak jsem vše nacpal do kabiny. Práce nic moc lepit loď v láhvi by asi nebylo o moc horší . Po dokončení interiéru jsem dokončil kabinu i zvenčí.
Pohledy dovnitř, moc dobře mi to nešlo vyfotit.
Abych si odpočinul od lepení interiéru a přesného nalepování oken pustil jsem se do trochu hrubší práce a vytvořil jsem napínáky řetězů,na které jsem přidělal resinové spojovací třmeny a řetězy.
Abych vyzkoušel délku řetězů, nezbylo než najet na podval s Batem.
A je to tady, Bat-M se nakládá!
Bude to neskutečná paráda
Bude to neskutečná paráda
Úžasná práce.