přístav v Hamburku / HMV / 1:250 / HOTOVO
Re: přístav v Hamburku / HMV / 1:250
Jasně že vydržet, jako celek je to parádní .
Žádné strachy . Ještě je lodička na živu a mimo ohrožení ohněm . Jen se do těch navijáků musím hold trošku nutit .
Zbyňku ty sis nechal přehrát software z nerváka na absolutního kliďase nebo jak je možné, že děláš takové šušňačinky a v takové kvalitě a nikde žádné plameny
nedá mi to a zeptám se, jestli na té Labutěnce nemá ta kotva být naopak- tzn tím obloukem dolů? Zatím jsem to takhle naopak neviděl. Ale jinak to vypadá moc pěkně
a ještě jeden dotaz, který se tu řešil už pár stránek zpět- P14 už je na místě?
a ještě jeden dotaz, který se tu řešil už pár stránek zpět- P14 už je na místě?
Člověče nevím . Dal jsem ji tak podle obrázku a festovně přilepil , takže i kdyby to mělo být jinak už s tím nic dělat nebudu . Přiznám se , že jsem nad tím ani nepřemýšlel . Je to moje chyba pokud je to špatně .
No a P14 tam samozřejmě přilepím . Ale později . Bude to takový zlatý hřeb celého diorámka
No a P14 tam samozřejmě přilepím . Ale později . Bude to takový zlatý hřeb celého diorámka
- martin1807
Neskutočné detaily v tejto mierke. Parádna práca
Parádička, jen pinzetou napni lana mezi kladkami a kladnicemi. Nebo za ně něco zavěs...
Největší loď a asi nejviditelnější bod v diorámku je hotový . Zpětně bych pár věcí udělal jinak , ale to ted už nejde vrátit . Bylo to poprvé co jsem používal gumovou nit . Zbývá ještě vdechnout diorámku život . A tady je jeden problém , protože postav je v diu všeho všudy 10 . Uživil bych i dvakrát , třikrát tolik . Bude to tedy přístav o polední pauze a pracovat bude jen pár neštastníků .
Jo jo křupavé!
Zbyňa a natažení lan? Není možná, tohle bych do tebe neřek, vypadá to dobře.