Během vánočního úklidu jsem v archlívu narazil na vyškovánku, kterou jsem si dávno chtěl slepit, ale nezadařilo se.
Je to americký meziválečný superstroj pro superhvězdy typu Clark Gable.
Řekl jsem si, že když jsem to vyštrachal, tak bych to do konce roku mohl ještě stihnout.
Tak jsem se do toho pustil. Tady je náhled na origoš.
Nejdřív kolečka, ta mě nejvíc nebaví. Zůstal jsem u klasické trojúhelničkové metody v rámci zachování nostalgie.
Na vyškovánkách je super, jak to přibejvá. Za jeden večer je kastle skoro hotová.
Zatím všechno parádně sedí, nic zákeřného...
Duesenberg SJ Roadster / ABC / 1:32
Moderátor: Standa F.
Re: Duesenberg SJ Roadster / ABC / 1:32
Pěkné, těším se na výsledek. Také jsem letos pár veteránů pana Vyškovského slípnul. Tenhle mi bohužel chybí, ale moc se mi líbí. Držím palce.
Duesenberg SJ Roadster / ABC / 1:32
Tak se mi podařilo doprasit přední nápravu, a to doslova.
Nejdřív jsem zjistil, že mám kastli do vrtule, takže sem musel nalepit jeden držák výš, aby to aspoň stálo na všech čtyřech.
Pak jsem dvakrát měřil, až mi vyšlo, že spojovací tyč je moc dlouhá, tak sem jí zkrátil.
Po montáži byla ovšem moc krátká. Takže řez, vložit kousek, zamaskovat atd.
Fotil jsem to tak, aby to moc nebilo do očí.
Taky jsem držáky nárazníku slepil k sobě, místo abych je oblepil kolem výstupků na čumáku. Takže si zase zakuchám.
Držák kufru už byla pohodička.
Dneska bych to měl dodělat, protože zítra už se vrhnu do víru oslav!!!
Nejdřív jsem zjistil, že mám kastli do vrtule, takže sem musel nalepit jeden držák výš, aby to aspoň stálo na všech čtyřech.
Pak jsem dvakrát měřil, až mi vyšlo, že spojovací tyč je moc dlouhá, tak sem jí zkrátil.
Po montáži byla ovšem moc krátká. Takže řez, vložit kousek, zamaskovat atd.
Fotil jsem to tak, aby to moc nebilo do očí.
Taky jsem držáky nárazníku slepil k sobě, místo abych je oblepil kolem výstupků na čumáku. Takže si zase zakuchám.
Držák kufru už byla pohodička.
Dneska bych to měl dodělat, protože zítra už se vrhnu do víru oslav!!!