Tento vůz byl připraven pro sezónu 1987, z finančních důvodů byl nasazen pouze jeden, pilotovaný šampionem Formule 3000 z roku 1986, Ivanem Capellim. 6. místo v Monacu bylo jeho nejlepší umístění.
Konstrukce modelu je podobná předešlé Lole s plochou deskou podvozku, na kterou se lepí pomocí držáků karoserie a motor.
Stavbu jsem začal po dokoukání betexího workshopu, na kterém TEO ukazoval techniku lepení kol. Já do té doby stáčel pásky pod běhouny a byl jsem s tím spokojenej, ale přece jen jsem zkusil vykroužit z milimetrového kartonu boky kol a musím říct, že hned první kolo, co jsem touto metodou zkusil, je lepší než jakékoliv kolo, co jsem udělal dřív. Takže TEOvi díky
Nejdřív jsem se ale musel naučit pracovat s Olfa kružítkem, který vlastním už dva roky, ale doteď jsem ho nevzal do ruky

Pak jsem dal dohromady podvozek a motor, upravil vstupy vzduchu do motorů, které přikryju síťkou. Začínám pracovat na karosérii, zatím všechno sedí, jak má. Na posledních fotkách je všechno jen nasucho složené.