T815 VVN 6x6 / RipperWorks / 1:32
Moderátoři: Zrzek, spida, zvukar
Re: T815 VVN 6x6 / RipperWorks / 1:32
Jé, to je moc pěkný. Jsem rád, že jsi seříznul zadní čelo. Beztak tam tu sedačku (zvýšenou bočnici) nikdo nevozí.
Na plachtu jsem zvědavý.
Na plachtu jsem zvědavý.
Ahoj,
po technické pauze způsobené upgradem výpočetní techniky i úpravou pracovního prostoru přináším lehký posun. Na nějakou dobu jsem se rozhodl opustit pískové barvy Tatry a věnovat se zeleným, ať se mi ty nedokončené potvory moc nehromadí. Pustil jsem se do plachty, kterou jsem nahrubo dokončil . Kvůli plachtě jsem musel upravit (zvednout) výfuk. Přidal jsem přírubu a kus roury po úchyt ke korbě (ten je taky doplněn). Zatím jsem se nerozhodl pro airbrushovou sadu a tak na ,,zmuchlání", nástřik a doplnění dojde zřejmě po koupi.
Zatím vše...
po technické pauze způsobené upgradem výpočetní techniky i úpravou pracovního prostoru přináším lehký posun. Na nějakou dobu jsem se rozhodl opustit pískové barvy Tatry a věnovat se zeleným, ať se mi ty nedokončené potvory moc nehromadí. Pustil jsem se do plachty, kterou jsem nahrubo dokončil . Kvůli plachtě jsem musel upravit (zvednout) výfuk. Přidal jsem přírubu a kus roury po úchyt ke korbě (ten je taky doplněn). Zatím jsem se nerozhodl pro airbrushovou sadu a tak na ,,zmuchlání", nástřik a doplnění dojde zřejmě po koupi.
Zatím vše...
Ahoj, plachta vypadá parádně, z čeho je vyrobená? Také o ni u svého VV 4x4 přemýšlím.
Ahoj, papír jsem popisoval u zeleného valníku T 148. Je to něco asi dost staré (min. 10 let), určené pro jehličkové tiskárny. Víc o tom papíru nevím. Máme toho hromádku v práci (bez využití, krom mě ).