FIREBOX
Moderátor: Vojta Č.
Re: FIREBOX
K Multikárám jsou dostupné i dezény + doplňkové díly:
http://www.darebacek.cz/multicar-m-25-k ... y/d-71577/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.darebacek.cz/multicar-m-25-k ... y/d-71577/" onclick="window.open(this.href);return false;
- fantomas666
Nikde jsem zatím neviděl ani stavbu bety ani že by někdo už stavěl. Koukal jsem špatně nebo vážně nikde k vidění stavba není?
Tak třeba já mám kontejner doma v archivu (kdy do něj půjdu netuším). A foto (pravděpodobně beta?) jsem našel tady: http://firebox.rajce.idnes.cz/IFA_MULTI ... ontejneru/" onclick="window.open(this.href);return false;
A dezény s dalšími lasery jsou super zpráva
A dezény s dalšími lasery jsou super zpráva
-
Zajimalo by mě jestly někdy Fanda uděla pěkně propracovanej model vlaku LEO Exres
-
- Kontaktovat uživatele:
TATRA 813 RM 70 - 122 mm raketomet vz. 70.
Raketomet RM-70 vz. 70 je kombinací československého podvozku TATRA 813 8x8 s pancéřovou budkou obsluhy a sovětského raketometu BM-21 GRAD ráže 122 mm. Prostředek umožňuje vedení palby jednotlivými ranami nebo palbu salvou. Většina automobilů je vybavena buldozerovým zařízením BZ T-813 na budování palebného stanoviště. Raketomety se vyráběly na území tehdejšího Československa v Dubnici nad Váhom v letech 1979 – 1989. Z výzbroje Armády ČR byl prostředek vyřazen v roce 2010 bez náhrady. Dělostřelecká brigáda bude mít nadále ve výzbroji pouze 152 mm samohybnou kanónovou houfnici DANA.
Vystřihovánka je tištěna ofsetem na papíře o gramáži 170 g/m2. Kresby dílů zabírají plochu 11 listů formátu B4. Součástí modelu je textový návod a 19 3D návodových kreseb. Stavebnice umožňuje stavbu bez nebo s interiérem kabiny, otevřenými nebo zavřenými schránkami a podle zručnosti a zkušenosti modeláře lze model doplnit o další detaily. Součástí vystihovánky je buldozerové zařízení BZ T-813.
K modelu bude možné objednat laserové doplňky - dezény kol, díly nástavby - nabíjecího zařízení.
Raketomet RM-70 vz. 70 je kombinací československého podvozku TATRA 813 8x8 s pancéřovou budkou obsluhy a sovětského raketometu BM-21 GRAD ráže 122 mm. Prostředek umožňuje vedení palby jednotlivými ranami nebo palbu salvou. Většina automobilů je vybavena buldozerovým zařízením BZ T-813 na budování palebného stanoviště. Raketomety se vyráběly na území tehdejšího Československa v Dubnici nad Váhom v letech 1979 – 1989. Z výzbroje Armády ČR byl prostředek vyřazen v roce 2010 bez náhrady. Dělostřelecká brigáda bude mít nadále ve výzbroji pouze 152 mm samohybnou kanónovou houfnici DANA.
Vystřihovánka je tištěna ofsetem na papíře o gramáži 170 g/m2. Kresby dílů zabírají plochu 11 listů formátu B4. Součástí modelu je textový návod a 19 3D návodových kreseb. Stavebnice umožňuje stavbu bez nebo s interiérem kabiny, otevřenými nebo zavřenými schránkami a podle zručnosti a zkušenosti modeláře lze model doplnit o další detaily. Součástí vystihovánky je buldozerové zařízení BZ T-813.
K modelu bude možné objednat laserové doplňky - dezény kol, díly nástavby - nabíjecího zařízení.
No ty koky...
Název firmy FIREBOX dostává zcela nový rozměr. Hezká práce!
Název firmy FIREBOX dostává zcela nový rozměr. Hezká práce!
-
- Kontaktovat uživatele:
No..., firmy bych asi neřekl. To je moc nadnesené. Ale jinak díky.
Dobře Fanda. Paráda
Vidím tam hodně rukopisu vystrihovanky.cz. Při otevřění E-shopu mrtvo. Je to pokračování nebo čistě náhoda. Proto i druhá otázka, i když to sem možná nepatří. Co je s vydavatelstvím a modely vystrihovanky.cz.
Vypadá to hodně slušně.možná jen ty kola je moc výrazný rozdíl barev.
Ač sem se zařekl že kvůli financím jen dakar,tak objednám.
Ač sem se zařekl že kvůli financím jen dakar,tak objednám.
Hmm, slušný model, taky ho koupím.
Tento model je pro milovníky dutých trubiček jak dělaný
Mimochodem obsahuje model i rakety?
Tak tohle je z letošní česko-polské podzimní várky modelů to nejzajímavější. Škoda že není k dispozici víc fotek, hlavně zpracování podvozku by mne zajímalo.
Model mám v ruce a pochvalně si mručím. Mám radost. A proč? Protože tady bude někdo pořádně nakrknutej a to mě těší. )
Model jsem prolistoval a chválím - velmi slušný počin. Skokeš si od Františka jeden kousek vzal, takže budou časem i laserovánky.
P.S. Neboj Tomys, není a nebude.
P.S. Neboj Tomys, není a nebude.
-
- Kontaktovat uživatele:
Model rakety neobsahuje. Hlavním důvodem je místo. Rakety by zabraly určitě další stránku, možná víc. Na akci v Nerátkách padl návrh na doplňkový set ve kterém by byly rakety i s přepravními bednami. Rakety bly balny každá samostatně. No, uvidíme...rybak píše:Hmm, slušný model, taky ho koupím.
Tvorbu laserů potvrzuji. Měly by být dostupné dezény, prachovky polonáprav, držáky raket a možná ještě další drobé dílky, které se podlepují.
Více fotek předlohy a postupu stavby modelu na rajčeti:
http://firebox.rajce.idnes.cz/RM-70/