Tatra 815 S3 / Vlastní tvorba / 1:20
Moderátoři: Zrzek, spida, zvukar
Re: Tatra 815 S3 / Vlastní tvorba / 1:20
Viděl jsem toho hodně. I ten tvůj kousek jsem viděl v Brně. U mě je to absolutní jednička.
Já mám podezření, že Tom se zmocnil zmenšovacího aparátu profesora Berky ze seriálu Křeček v noční košili a zmenšil nějakou skutečnou Tatrovku. A nám se zde snaží nakukat, že jde o papírový model. Tohle není model, to je zmenšená realita!
Ale vážně - parádní dílo, tohle je na samostatnou kategorii, jestliže některé špičkové modely zde přispívajících uživatelů jsou Extraliga, tak tohle je liga mistrů. Ne, to je víc - to je turnaj století.
Ale vážně - parádní dílo, tohle je na samostatnou kategorii, jestliže některé špičkové modely zde přispívajících uživatelů jsou Extraliga, tak tohle je liga mistrů. Ne, to je víc - to je turnaj století.

Mistrovské dílo!! Gratuluji k dokončení!
Skvěle udělaná Tatřice, hóóóódně velká gratulka.
Díky moc hoši.
Nebojte..fotky z terénu ještě budou. 

Tak jsem s tím zajel o víkendu na parkoviště a pak do blízkého lomu.
Fotek je trochu víc, protože jsem se nemohl rozhodnout kterou sem dát a kterou ne tak se omlouvám.
Tak slíbené fotky:

Celá galerie na:http://www.papirove-modely.cz/galerie/i ... 04818#foto

Tak slíbené fotky:

Celá galerie na:http://www.papirove-modely.cz/galerie/i ... 04818#foto
...a máme tady 36 kandidátů na foto měsíce 

No fotky reálného vozu prima, ale kde je kurnik ten model? 
No myslím že se pro mne Tom C2 stává jednou z bytostí z cizí dimenze.

No myslím že se pro mne Tom C2 stává jednou z bytostí z cizí dimenze.
Jelikož jsem velikým fandou tatrovek tak nechápu proč sem dávaš skutečné auto, to mě fakt hlava nebere 
Právě jsem poslintal klávesnici a počítač stávkuje.Do toho jsem bouchl pěstí do stolu a jednotlivé dílky rozestavěného modelu se vysypaly na černý koberec, takže mám po stavění.Díky za inspiraci
Tome fakt paráda a nádhera smekám a máš můj veliký obdiv. To je prostě BOMBA!!!!!!!!!

Právě jsem poslintal klávesnici a počítač stávkuje.Do toho jsem bouchl pěstí do stolu a jednotlivé dílky rozestavěného modelu se vysypaly na černý koberec, takže mám po stavění.Díky za inspiraci

Tome fakt paráda a nádhera smekám a máš můj veliký obdiv. To je prostě BOMBA!!!!!!!!!

Tak to je hooooooooooooooooooooooooooooodně dobrá práce.

K dokonalosti tomu nechybí nic. K maximální reálnosti figurka řidiče na některých fotkách.
Klobouk dolů a gratulace k krásné tatře. Ať další modely vypadají minimálně stejně
JS
Klobouk dolů a gratulace k krásné tatře. Ať další modely vypadají minimálně stejně

JS
asi blouzním..neuvěřitelná paráda 

koukám, že v dubnu bude mimořádný problém vybrat fotku měsíce...