Díky. Tak postup k dnešnímu dni, korba více méně hotová, ale ještě mi chybí dodělat povrchovka a hydraulický píst, takže to do Lužánek bohužel nemám šanci stihnout. No nic bude soutěžit jen podvozek, ale korbu vemu asi taky.
Omluvte prosím zhoršenou kvalitu fotek a nepořádek v pozadí.
Mám na vás všechny dotaz ohledně korby. A to na vnitřní část. Říkal jsem si, že bych ji udělal trochu ošoupanou, přece jenom je to korba a při prvním naložení se případný lak odře. Kdybych to nalakoval i zevnitř, tak by to podle mě vypadalo divně..co myslíte vy?
No právě jsem si říkal, jestli to má být superleštěnka se zakázkovým listem v Kopřivnici na parkovišti hotových vozů k expedici nebo vůz po pár týdnech provozu.
No už to mám trošku zaprášený, takže je po GO a řekněme že pár fůr už odvezla. Samozřejmě ošup by byl jemný, něco jak je na fotce no.. Taky je rozdíl jestli se GO dělá důkladně a korbu nalakují i zevniř nebo jen zvenku a zevnitř jen 30 cm pod horní okraj že ano..
Zevnitř nenastříkaná korba je šlendrián současných nástavbářských firem, ostatně ne všechny to tak dělají, jsou i poctivé. Každopádně každá Tatra, která opouští s korbou kopřivnickou fabriku má korbu uvnitř v laku...
Tome, smekám před Tvojí prací. Doufám, že se mi tento Tvůj model podaří někdy uvidět naživo - třeba na Chodově, kam bych se rád zas po čase podíval.
A nastal také čas mého přiznání - používám Tvé video Tatry na YT jako lákadlo pro své známé modeláře i nemodeláře k návštěvě MPMPM v Polici nad Metují - že i takové věci jako je Tvoje Tatra lze vytvořit z papíru a že v muzeu uvidí mnoho dalšího zajímavého (Tvoji Tatru ale zatím ne, protože se stále ještě staví). Doufám, že se za moji troufalost tohoto "využití" zlobit nebudeš.
Měl bys vědět, že se velmi bavím komentáři a údivem (přál bych Ti to vidět) lidí (bez rozdílu věku a pohlaví), co video viděli a papírovou modelařinu moc neznají. Odezvy typu " to kecáš, koukal jsem na to a to není z papíru", "to je z plastu a plechu" až po "to je fakt jak skutečný auto, co máme v práci" nejsou výjimkou. Ale taky někdy (konkrétně dnes) jsem za "blbce" a to když chtějí vědět detaily a já je nevím - jak je udělané odpružení, protože když ve videu postavíš kolo tatry na kostku, že se projeví odpružení a ten model přece nemůže být tak těžký (hodně znalý strojař) atd.
Ať se Ti i nadále takto daří.