Už dlouhou dobu jsem nic pořádného nedal dohromady, ale akce jako je tahle a ještě na počest takového velikána mě nenechala chladným. Chvíli to trvalo než jsem se dostal ke většině svého archívu, ale pak jsem se pro změnu nemohl rozhodnout co dříve Spousta modelů tady bude možná i vícekrát, tak jsem se rozhodl, že vytáhnu jednu z těch vzácnějších. Když ne teď tak kdy? Druhý kandidát byl Romantický hrad, ale tohle je nějak hezčí Samotný hrad je naživo úžasný a kdo neviděl ať chvátá!
Stavbu jsem začal včera a do dneška jsem se pohnul minimálně, ale stejně mi to nedalo...
Originál:
A jediný prozatimní progress:
Z nějakého důvodu mi to papirove-modely.cz automaticky otáčejí naplocho. Někdo ma zkušenosti co s tím? Díky.
Edit: Vyřešeno novou fotkou a uploadem.
Státní hrad Rožmberk / ERKOtyp / 1:165
Moderátor: Standa F.
- TOm.a.s.h.
Re: Státní hrad Rožmberk / ERKOtyp / 1:165
tohle jsem lepil v roce 2010 a byla to radost. Těším se na pokračování...
- TOm.a.s.h.
- TOm.a.s.h.
Ve znamení postupu. Moc není co popisovat. Staví se to samo a sedí to báječně. Všechny chyby na mou hlavu.
Hotovo část A.
Část B je zatím na cca 30%. Tomu odpovídá stav bez maskování chyb Na Ačku mi ale foťák taky něco vytáhl (retuš ), Takže ještě doladím.
Zatím vše a tady pár fotek. Poslední předznamenává velikost krasavce
Hotovo část A.
Část B je zatím na cca 30%. Tomu odpovídá stav bez maskování chyb Na Ačku mi ale foťák taky něco vytáhl (retuš ), Takže ještě doladím.
Zatím vše a tady pár fotek. Poslední předznamenává velikost krasavce
- TOm.a.s.h.
No ehm, jsem to chtěl dokončit do konce roku. Povedlo se, ale zatím mám jednom dvě fotky těsně před instalací zbylých okenic, vlajky a lišty na věži. Zámek jako na fotce byl hotový už cca 2,5 měsíce. Ale nějak jsem se zasekl na terénu. V nejbližších dnech se pokusím dodat fotky po finiši (který už je ale světlo ne). Ještě přemýšlím nad dokoupením stromků a dodělání jejich vrcholků stylem, který je teď vidět v jednom z rohů - zámek kouká na kopci a pod ním jsou vrcholky stromu rostoucích okolo.
Chybky nějaké byly. Neseděla délka arkádových dílů (byly delší) a pár prkotin. Žádný horor. Vylepšení jsem zrealizovaol vyřezáním vzduchu a terénem.
Chybky nějaké byly. Neseděla délka arkádových dílů (byly delší) a pár prkotin. Žádný horor. Vylepšení jsem zrealizovaol vyřezáním vzduchu a terénem.