Erkotyp - KESTŘANSKÉ TVRZE - 1:200

Co se chystá, vaše nové přírůstky

Moderátor: Vojta Č.

Odpovědět
Uživatelský avatar
Kuba78
Příspěvky: 626
Registrován: úte 3.1.2012 19:27
Bydliště: Doma

Erkotyp - KESTŘANSKÉ TVRZE - 1:200

Příspěvek od Kuba78 »

Pan Vyskovsky (nyni jiz bez koncovky mladsi) si pro nas pripravil vanocni darek, dlouho ocekavane tvrze v kestranech. a rovnou k tomu novy a musim rici o dost prehlednejsi eshop. no a ke kazde tvrzi se dostane tajny darek.. tezko rict co to bude, ale je to v meritku 1:150 tak to asi bude nejaky domecek. kupujte, nebudou :-)

http://e-shop.erkotyp.cz/kestranske-tvrze" onclick="window.open(this.href);return false;

Obrázek
Uživatelský avatar
Standa F.
Administrátor
Příspěvky: 1206
Registrován: pon 5.12.2011 16:02
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Re: Erkotyp - KESTŘANSKÉ TVRZE - 1:200

Příspěvek od Standa F. »

S nákupem nově vydaných Kestřanských tvrzí od Richarda Vyškovského obdržíte i bonus v podobě unikátního modýlku vesnického domku ve slohu selského baroka. Ten patří do sady soukromých vystřihovánek, které arch. Vyškovský tvořil a posílal jako rodinná novoroční přání.

Richard V. ml. vystřihovánku pro nové vydání upravil a aktualizoval – možná vás bude zajímat, jak vypadalo to původní přání z konce roku 1976:
Bylo tištěno sítotiskem ve čtyřech barvách, soutisk byl nic moc (barvy byly „hnuté“ mimo kontury). Dále vidíme, že původní domek měl zadní štít a dveře modré.

Celkově jde o velmi milý pohled do dávných dob tvorby RV... představte si, že by vám tehdy přišlo do schránky takové přání... ;)

Obrázek
Odpovědět

Zpět na „Novinky na trhu / New models in the market“