Lokomotiva Arcivévoda Karel 422.025 / ABC / 1:43
Moderátor: Standa F.
Re: Lokomotiva Arcivévoda Karel 422.025 / ABC / 1:43
Podstavec je hotový, použil jsem štěrkový posyp pro železniční měřítko 0 a když jsem byl v prodejně, tak mě tam zaujaly i trsy trávy, tak jsem je koupil a pár jich tam přidal. Bál jsem se, že se podstavec zkroutí, je jen ze strojní lepenky, ale ten posyp ho zpevnil a pod zátěží se pěkně vyrovnal.
Na mašince chybí už jen dodělat pár detailů a nakonec znázornit z drátu nějaké ty kabely a madla.
Na mašince chybí už jen dodělat pár detailů a nakonec znázornit z drátu nějaké ty kabely a madla.
Hotovo. Stavba šla jako po drátkách, všechno sedělo až na pár dílů, které jsou ploché a oboustranné a u kterých drobně neseděla kresba obou stran dílu. Taky čela válcových dílů byly často větší než obvod válce. Obojí se ale dá dobře opravit skalpelem a retuší. Model vypadá i přes svou relativní jednoduchost dobře a i ta trochu nereálná vyšisovanost povrchu působí pěkně.
Jak mě to začalo bavit, tak jsem si z půdy vytáhl všechna ábíčka, co mám od doby, kdy jsem šel do první třídy do doby, kdy už kvalita vystřihovánek v časopise upadala. Je to velký množství čísel, 31 ročníků, a i když jsem se snažil, tak je v nich ještě hodně vyškovánek, takže si asi letos slepím ještě nějakou další.
Jak mě to začalo bavit, tak jsem si z půdy vytáhl všechna ábíčka, co mám od doby, kdy jsem šel do první třídy do doby, kdy už kvalita vystřihovánek v časopise upadala. Je to velký množství čísel, 31 ročníků, a i když jsem se snažil, tak je v nich ještě hodně vyškovánek, takže si asi letos slepím ještě nějakou další.
Toto je opravdu veliká nádhera.
Furt mi vrtá hlavou to přesazení rozvodů, klasicky pravá strana předbíhala levou, ale já už taky vim prd. V archivu prokazatelnej pohled nemam, budu asi muset do Lužný, než si to taky postavim
Ale parádní stavba, moc se mi líbí.
Ale parádní stavba, moc se mi líbí.
Nádhera, gratuluju
Super práce - ta podložka tomu hodně pomohla
Velká paráda
- Standa F.
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele: