Pohár Kyjovské Radnice 2014 - 12.09. - 13.09.2014

Propozice a oficiální informace o soutěžích a výstavách papírových modelů

Moderátoři: spida, JOK

yvan
Příspěvky: 972
Registrován: pát 20.1.2012 23:01

Re: Pohár Kyjovské Radnice 2014 - 12.09. - 13.09.2014

Příspěvek od yvan »

enzo66: Potvrzuju, že o tom víme.

Rozšířené informace ke speciálním kategoriím:

Speciální kategorie budou ohodnoceny v sobotu dopoledne. Startovné do speciálních kategorií se neplatí. Účast ve speciálních kategoriích je možná i současně s účastí v ligových kategoriích. V takovém případě se platí standardní startovné za účast v ligových kategoriích. Berte prosím na vědomí, že hodnocení speciálních kategorií probíhá v sobotu dopoledne podle aktuálních časových možností, které předem neovlivníme a proto nelze zaručit, že se model přivezený v sobotu do hodnocení dostane. Čím dřív model přivezete, tím jistější účast bude. Téměř jistě nebudou hodnoceny modely dovezené v sobotu dopoledne po 11:00 (vyjma divácké soutěže).

PMHT :arrow: Speciální kategorie modelů vydaných vydavatestvím PMHT. Hodnotit budou autoři a vydavatelé těchto modelů. Do hodnocení jsou zahrnuty všechny modely automaticky, včetně výstavních. Není nutné mít vyplněnou přihlášku pro účast v kategorii.

PkGraphica :arrow: Speciální kategorie modelů vydaných vydavatestvím PkGraphica. Hodnotit bude autor modelů a vydavatel. Do hodnocení jsou zahrnuty všechny modely automaticky, včetně výstavních. Není nutné mít vyplněnou přihlášku pro účast v kategorii.

Dakar :arrow: Speciální kategorie podle schématu ligových soutěží, včetně věkových kategorií. Modely s tematikou dálkových soutěží zhodnotí zkušení modeláři a testeři modelů této kategorie. Pro účast v této kategorii JE NUTNÉ mít pro identifikaci věkové kategorie vyplněnou přihlášku. Modely bez přihlášky nemohou být do hodnocení zařazeny. Pokud se s modelem účastníte ligové kategorie, vyplníte přihlášku pro ligovou kategorii a zaplatíte startovné. Pokud je model pouze výstavní a chcete se zúčastnit této speciální kategorie, vyplňte přihlášku s oborovou kategorií "DAKAR".

Pohár Kyjovské Radnice :arrow: Zástupci MKS Kyjov a KMK Kyjov vyberou tři nejvýraznější modely soutěže. Všechny modely se účastní automaticky, včetně výstavních.

Divácká soutěž :arrow: Návštěvníci vyberou jeden model, který nejvíce zaujal. Všechny modely se účastní automaticky, včetně výstavních.


Sekce "Příklady pro pochopení a pravděpodobnější psychickou pohodu pořadatelů - 7P":

1) Mám model vydavatelství PMHT nebo PkG. Chci se zúčastnit ligové soutěže.
:arrow: Přijedu v pátek, podám přihlášku do ligové kategorie, zaplatím startovné. Model bude podle ligové kategorie ohodnocen v pátek v noci. V sobotu dopoledne pak bude ohodnocen podle speciální kategorie.

2) Mám model vydavateství PMHT nebo PkG. O ligovou soutěž nemám zájem, přijedu pouze vystavovat.
:arrow: Přivezu model v pátek nebo v sobotu, přihlásím jako výstavní, neplatím nic. Pokud to stihnu do sobotního hodnocení, model bude ohodnocen podle speciální kategorie.

3) Mám model s tématikou dálkových soutěží. Přivezu pouze vystavovat, o soutěže nemám zájem.
:arrow: Přivezu model kdykoliv, přihlásim jako výstavní, neplatím nic.

4) Mám model s tématikou dálkových soutěží. Přivezu vystavovat, ale chci se účastnit speciální kategorie Dakar.
:arrow: Přivezu model v pátek, nebo v sobotu dopoledne. Přihlásím model jako výstavní, opatřím ho přihláškou s oborovou kategorií "DAKAR", neplatím nic. Pokud to stihnu do hodnocení, model bude ohodnocen podle speciální kategorie.

5) Mám model s tématikou dálkových soutěží. Chci soutěžit v ligové kategorii i ve speciálce Dakar.
:arrow: Přijedu v pátek, přihlásím model do ligové kategorie, zaplatím startovné. Nic dalšího není třeba, model bude ohodnocen v ligové kategorii a v sobotu automaticky i v kategorii Dakar.
yvan
Příspěvky: 972
Registrován: pát 20.1.2012 23:01

Re: Pohár Kyjovské Radnice 2014 - 12.09. - 13.09.2014

Příspěvek od yvan »

Pro urychlení sobotní práce nám můžete pomoci vyplněním tabulky ve formátu XLS (XLSX). Vyplněné tabulky můžete posílat do čtvrtečního večera na kontaktní e-mail kmkyjov@gmail.com. Tato možnost existuje hlavně pro kluby a jednotlivce, kteří budou soutěžit s větším počtem modelů. Seznamy zkompletujeme a na místě doplníme k přihláškám startovní čísla. Použití není povinné, ale významně nám urychlí administrativu. Za využití děkujeme.
yvan
Příspěvky: 972
Registrován: pát 20.1.2012 23:01

Re: Pohár Kyjovské Radnice 2014 - 12.09. - 13.09.2014

Příspěvek od yvan »

Dnešním dnem skončila možnost rezervace prodejních míst i míst na spaní. Pokud všechno půjde podle plánu, budete moci vybírat ze sortimentu těchto přítomných (řazeno abecedně):

Betexa
Darebacek.cz
Leszek Gora
Václav Hakl
Ondřej Hejl
M.A.S.S.
PkGraphica
PMHT
Štefan Posinger
Rado Radevicz
RipperWorks
Spidamodels
Michal T
Příspěvky: 25
Registrován: čtv 13.12.2012 16:07

Re: Pohár Kyjovské Radnice 2014 - 12.09. - 13.09.2014

Příspěvek od Michal T »

Jen se zeptám?
Ripper tam bude osobně nebo jen jeho sortiment?
Uživatelský avatar
kaktusak
Příspěvky: 2558
Registrován: sob 21.1.2012 10:39
Bydliště: Kyjov

Re: Pohár Kyjovské Radnice 2014 - 12.09. - 13.09.2014

Příspěvek od kaktusak »

Michal T píše:Jen se zeptám?
Ripper tam bude osobně nebo jen jeho sortiment?
Pouze jeho sortiment .
míša kulička
Příspěvky: 264
Registrován: pát 20.1.2012 22:45

Re: Pohár Kyjovské Radnice 2014 - 12.09. - 13.09.2014

Příspěvek od míša kulička »

pokud to vyjde, přijdu se na vás v sobotu podívat. Huráááá
Odpovědět

Zpět na „Kalendář akcí / Calendar of paper shows“