Mikulášské patlání, 29.11 - 1.12.2013, Lomnice nad Popelkou

Výsledkové listiny, fotografie a postřehy ze soutěží a výstav papírových modelů
Odpovědět
DDM Vetrnik
Příspěvky: 139
Registrován: sob 11.2.2012 23:53
Bydliště: Liberec
Kontaktovat uživatele:

Mikulášské patlání, 29.11 - 1.12.2013, Lomnice nad Popelkou

Příspěvek od DDM Vetrnik »

Nějakou dobu jsem čekal a hlavně se léčil po hodování, ale protože nikdo se "neráčil obtěžovat" :D s hodnocení a reportem ze setkání lepičů v Lomnici, tak já to téma otevřu. Vezmu to svým pohledem a určitě se najdou další, kteří to doplní o své postřehy a hlavně doplní fotkami, protože jsem v současnosti bez fotoaparátu.
Těšil jsem se tak, že jsem odvolal svůj kroužek v našem DDM a vyrazil na cestu z Liberce vlakem již ve 12:31. Kupodivu vlaky neměly zpoždění a tak jsem již v 14:55 vystupoval na nádraží v Lomnici a za dalších 10 minut jsem otevíral dveře lomnického DDM Sluníčko. Přivítal jsem se s Vaškem , Petrou a dětmi (Ríšou a Katkou), zběžně se seznámil s umístěním místnosti, která je zapotřebí pro završení trávícího procesu a také dal řeč s profesní kolegyní. Asi po další půl hodině si to přihasil Schumi (Jakub) s Helenkou.
Naše nedočkavost pro lepení podstoupila velkou zkoušku s kroužky šachistů, kteří nám zabírali místnost a tak jsem šel prozkoumat střed města, kde jsem byl naposledy před 9 lety. Samozřejmě jsem myslel i na svého diabetologa a spořádal 3 kopečky zmrzliny (co by pak léčil, že). Nic moc se nezměnilo a tak jsem vyrazil zpět do domečku.
Nepamatuji si, v jakém pořadí kdo z účastníků přijel, protože jsem měl důležité hovory s Petřinými dětmi (škola, intr a také zdravotní stav pískomila). :D Nakonec kolem půl sedmé jsme mohli zasednou ke stolům a pomalu a polehoučku vybalovat své modely připravené na tuto akci. Já osobně si nevzal nic, co bych byl schopen dostavět, hlavně jsem hledal řešení stavby modelů letadel pro naše děti v kroužku.
To už se začali scházet účastníci a někteří z nás jsme šli kolem 9. hodiny do restaurace Babylon, tu nám doporučil Jozkin, na večeři a mnozí z nás, zažili nevšední kulinářský zážitek. Jen škoda, že nemohl být završen zmrzlinovým pohárem. Jídlo vynikající, jen ta jedenáctka Bernard byla nějaká divná. Každopádně tuto restauraci doporučuji, ještě mají i jedenáctku Gambrinus, ale tu posoudí asi jiní. :D
Za velké chumelenice jsme kolem 11. hodiny vyrazili zpět a opět někteří z nás zasedli k modelařině. Složení patlalů bylo: Vašek H., Perta a Ríša P., Marcelka a Michal Dostálovi, Jirka Z., Marťas-Týřovan, Tomáš, Vlčačka, Jozkin, Schumi s Helenkou, 4 kluci z Vaškova kroužku a moje "mohutnost". Jestli jsem na někoho zapomněl, tak mi určitě odpustíte.
Venku napadlo asi 5 centimetrů sněhu a Marťas udělal osudovou chybu - začal si pumpičkou nafukovat své lehátko. Šlo mu to velmi pomalu a tak Jozkin využil kapacity svých plic a vydatně pomohl lehátko dofouknout. A v tom se to stalo - někoho napadlo, že by se dala využít sněhová pokrývka a také toho, že u DDM je mírný kopeček ke zkušebnímu "bobování" s Marťasovým lehátkem. Zažilo se spoustu legrace a to až do doby, kdy se podařilo lehátko prodřít. ;) Lepení různými lepidly bylo neúčinné a tak se Martin se svým lehátkem v neděli definitivně rozloučil (to jsem trochu předběhnul).
Společně jsme modelařili ještě tak do 2 - 3 hodin ráno a pak jsem osaměl. Kdo mě zná, tak ví, že většinou nejsem schopen usnout. Měl jsem docela dost práce a tak mi noc uběhla celkem rychle. Kolem 8. hodiny se začali trousit další vyspaní patlalové a po ranní očistě a snídani jsme pokračovali v modelaření.
V sobotu dopoledne jsem vyrazil k místním obchodníkům a připravil se frontální útok proti mé nespavosti - koupil jsem si dvě ovocná pivka a v kapse žmoulal prášek na spaní. Snil jsem o tom, že prášek těmi pivky zapiji a usnu jako mimino. ;)
Nyní trochu zrychlím, rozepisovat se o buřtguláši Petry Podzimkové by bylo nejméně na deset řádků superlativ. Posíleni obědem jsme pokračovali v našem lepení a já si začal vybírat daň za své ponocování. Bři bombírování koleček jsem si občas klimbal. Přesto jsem zaregistroval, že nás navštívili domácí modeláři, kterým situace nedovolila být mezi námi po celou dobu. Také přijel JosefXX se svou drahou polovičkou a rozhodli se, že mezi námi budou od sobotního večera do nedělního odpoledne. Zato k večeru se s námi rozloučili Marcelka a Michal Dostálovi. Přesto nás Michal ještě stačil nalákat na svou nabídku vystřihovánek a tak jsem i já neodolal.
Po večeři (vynikající pomazánky s pečivem) nás čekal zlatý hřeb sobotního večera. Kolem sedmé hodiny se objevil Mikuláš s čertem a andělem a heč: dostal jsem perník a čokoládovou figurku. Jen nevím, jak to, že o nás všechno Mikuláš věděl. Opět se zažilo hodně legrace.
Blížila se desátá hodina večerní a tak jsem usoudil, že nyní je ten čas použít všechny mé dostupné prostředky a přinutit se ke spaní. Pivko je vypito prášek ne a ne učinkovat. Konečně a bác, najednou mě vzbudili spolunoclečníci, bylo mi dopřáno pouhých 10 minut šťastného spánku. Po půl hodinovém trpělivém ležení jsem znovu zahmouřil oči a pak jsem se již klasicky budil jednou za dvě hodiny. Přesto mi to stačilo na další fungování.
Po nedělní snídami jsme se opět posadili k rozdělaným modelům a snažili jsme se něco udělat. Vyspalýma očima jsem si prohlédl sobotní nabombírovaná kolečka a hned putovala do koše. Ale přesto to stálo zato. Prohlížel jsem si práci ostatních snažil jsem se zapamatovat některé rady a fígle.
Obědem (řízek s bramborovým salátem, jak jinak, vše výborné) se můj čas v Lomnici naplnil a po rozloučení jsem ve 13 hodin nasedal do vlaku na Starou Paku a pak na Liberec.
Jsem rád za možnost účasti na takové akci, trochu mi to připomnělo každotýdenní schůzky modelářů v klubovně v Uhlířských Janovicích v době fungování Svazarmu, kdy jsme seděli na modely a bavili se o všem možném. Době, kdy modeláři nebyli skryti jen za nicky na fórech a kdy si dokázali říci i nepříjemné věci bez pýchy a zášti do očí.
Jsem rád, že jsem některé přezdívky rozkryl a mohl si poopravit obrázek o lidech, které jsem znal jen z letmých setkání na soutěžích a případně z příspěvků na fóru.
Jsem rád, že jsme si mohli poradit a ukázat některé fígly, které jsem neznal ani po více než 45 letech modelařiny.
Jsem rád, že jsem se toho mohl dozvědět více o tom tak žijí a z čeho se radují lidé kolem mne (Schummi s Helenkou, Vlčačka, Jozkin, Petra, Vašek ale i děti Katka s Ríšou a další co jste tam byli). Moc vám všem děkuji.
A tak se sluší poděkovat Vaškovi s Petrou, že na sebe vzali velice těžký úkol v dnešní době zorganizovat takové setkání. Poděkovat je také nutno pracovnícím DDM Sluníčko, že vůbec umožnily setkání na své půdě. Přiznám se, že v Liberci by to nebylo na tak dlouhou dobu jednoduché. Ještě jednou Petro s Vaškem moc děkuji a budu se snažit vždy si najít čas na další takovou akci s vámi.
A pokud jste dočetli až sem, tak děkuji za trpělivost nad mým textem. :D
Uživatelský avatar
jozkin
Moderátor
Příspěvky: 137
Registrován: úte 20.12.2011 12:57

Re: Mikulášské patlání, 29.11 - 1.12.2013, Lomnice nad Popel

Příspěvek od jozkin »

Pravdupovediac som si netrúfol na tak komplexné zhodnotenie akcie, aké podal Tomáš :) Tiež by som však chcel poďakovať Vaškovi a Petre za skvelú organizáciu, Petre špeciálne za svoje "nezcibuľové" menu, Vlčačke za odvoz a príjemnú cestu, Martasovi a Katke za "thajskú" masáž a všetkým za úžasnú, priateľskú a družnú atmosféru.

Len doplním, že ja som pokračoval v stavbe ShKH Zuzana z E+Z, ktorú som začal na minulom Patláku. Vo chvíľach medzi lepením som s Ríšom objavoval možnosti Xboxu a diskutoval s ostatnými o všetkom od modelov až po pivo. Michalovmu obchodu som takmer neodolal, ale nakoniec ma niekto predbehol a civilného trojmotorového Fokkera mi vyfúkol (však si ho kúpim inokedy ;) ).

Celá akcia bola perfektne pripravená, konala sa v nádhernom prostredí Lomnice nad Popelkou a v priestoroch, ktoré dýchali priateľstvom a detskou radosťou :)
Uživatelský avatar
zapty
Příspěvky: 179
Registrován: úte 21.2.2012 21:22
Bydliště: Miličín

Re: Mikulášské patlání, 29.11 - 1.12.2013, Lomnice nad Popel

Příspěvek od zapty »

Chtěl bych tímto poděkovat za tu spoustu legrace co jsme tam v těch útulných prostorech zažily. Nejvíc bych chtěl poděkovat opět Vaškovi a Péťe za tu skvělou organici, která se jen tak nevidím. Bylo mi ctí poznat nové patláky jako Dostálovi a Tomáše. Chtěl bych jen říci, že ty co nakonec nepřijeli přišli fakt o hodně. A teď už slíbený report fotek:


Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek

Doufám že se tato akce povede zorganizovat i příští rok a doufám, že se z jistých důvodů budu moci zůčasnit.
JoseFxx
Příspěvky: 869
Registrován: sob 21.1.2012 15:51
Bydliště: Liberec

Re: Mikulášské patlání, 29.11 - 1.12.2013, Lomnice nad Popel

Příspěvek od JoseFxx »

Ja jsem rád, že se k nám přidali nové tváře. Měli jsme se rozhodnout dřív, že zůstanem a mít věci sebou. Příští rok to snad vyjde lepe. JirkaZ. nám vykopil oba Fokkery, ale zas byl hodnej, že mě nechal, abych si ho prohledl poradně.
Zapty maturitu určitě dáš. Marťasi promiň za to dobírání s Týřovem. Jožkine jsem zvědavý kdy Zuzanu dolepíš.
Tak doufám, že se sejdem.
PS: v komorní akci mi to přijde lepší než když chodí horda lidi.
Uživatelský avatar
Alfik
Příspěvky: 277
Registrován: sob 21.1.2012 17:44
Bydliště: Velká Hraštice

Re: Mikulášské patlání, 29.11 - 1.12.2013, Lomnice nad Popel

Příspěvek od Alfik »

Hmmmmm,samí krásní,mladí lidé. ;)
Škoda že to mám tak daleko.
ryby
Příspěvky: 31
Registrován: pát 26.4.2013 10:38

Re: Mikulášské patlání, 29.11 - 1.12.2013, Lomnice nad Popel

Příspěvek od ryby »

Zdarec člověkové,nebudu se zde vyjadřovat k atmosféře která panovala na této sejšn páč jsem tam pobyl cca 2 hodky. Za tento čas jsem se tam pobavil věru velice (obzvláště naše rozhovory s Marťasem byly výživné),a poznal jsem i nové kamarády. Ale k věci. Jednou takovou jsem byl velmi mile překvapen. A to výkonem který předvedla Helenka. Rozhodla se pro závodní auto,(momentálně si už nevzpomenu na značku),a věřte že se této úlohy zhostila výtečně. Vzhledem k jejím možnostem (kdo ji zná tak ví), byla to opravdu super práce. Takže Helenko,přeju Ti do dalších modelů co nejvíce elánu a úspěchů a doufám že se v červnu opět sejdem. Přeju všem hezký den.
Uživatelský avatar
Jirka Z.
Příspěvky: 721
Registrován: úte 24.1.2012 12:45
Bydliště: Praha

Re: Mikulášské patlání, 29.11 - 1.12.2013, Lomnice nad Popel

Příspěvek od Jirka Z. »

To Alfik: Že je to příliš daleko, je relativní pojem. Jestli se nepletu, tak Velká Hraštice je kousek od Dobříše. A na Patláka jezdí lidé z Plzně, Vlašimi, od Písku a dalších vzdálenějších koutů republiky. O Jožkinovi ani nemluvě…

Zpět k tématu. Petro a Vašku – moc děkuji za další senzační víkend. V pondělí jsem sice byl docela grogy (za víkend jsem naspal asi 7 hodin), ale psychicky odpočinutý jako už dlouho ne… V červnu byl Patlák spíše seznamovací záležitost. Protože bylo tentokrát obsazení velmi podobné, šlo spíše o „sranda“ záležitost… Sobota byla jen slabý odvar proti nedělní zábavě… Více rozvádět nebudu, heslo „papírový mobilní telefon“ by stejně z nějakého zdejšího vysvětlování nepřineslo tu správnou atmosféru… :twisted:

Tak a nějaké ty fotky. V pátek cestou na posezení se lehce snášel sníh. Po opuštění stravovacího a napájecího zařízení už byla Lomnice zakrytá v bílém hávu… A to jsme tam ani moc dlouho nepobyli, protože před námi ještě byla svědomitá lepící činnost.
Obrázek Obrázek Obrázek

Sobota byla hlavní den ve znamení patlání. Našlo se i zajímavé využití pro motor Made in Michal Dostál.
Obrázek Obrázek

V podvečer si někteří z nás nenechali utéct kulturní program na náměstí spojený s příjezdem Mikuláše. Oproti pátku, kdy náměstí zelo prázdnotou, nebylo tentokrát skoro kam šlápnout. V horních oknech budovy muzea se objevil čertovský orloj. Za šíleného řevu motoru v pravdě pekelného stroje na náměstí dorazilo čertovské komando se zprávou, že Mikulášův povoz má drobnou technickou poruchu. Tu se podařilo odstranit a tak na náměstí přijel i sám Mikuláš na majestátním povozu. Akorát skupinka koní pod kapotou byla asi dalekou cestou značně vysílena a moc hrdě se nevzpínala. Podle dýmu se člověk spíše obával, zda některému z koníků nehoří ocas… :twisted:
Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek

Po Mikulášově příjezdu se v pouličním osvětlení zažehlo několik fontán. Byla to slabá ochutnávka pro velkolepý mnohaminutový ohňostroj, který celý program zakončil. Ten jsme již sledovali od naší patlací základny. :shock:
Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
Obrázek Obrázek

Poté následovalo velké překvapení. Mikuláš se svou družinou zavítal i mezi nás. Jenom ty unavené oře pro jistotu někde odstavil. Záludné bylo, že na každého z nás věděl nějaké tajemství. Stále se ještě nemohu zbavit dojmu, že mezi námi byl nějaký utajený informátor. Podivné také bylo, že neřekl žádné tajemství na Vaška. Ale nebudu tady dělat ukvapené závěry na téma informátora…
Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
Obrázek

Do noci se pak znovu patlalo. V neděli se osazenstvo pozvolna rozjíždělo za dalšími úkoly a aktivitami. Poslední tři auta plná věcí a osádky odjela něco po druhé odpolední.

Co na závěr. Ještě jedno velké díky Petře a Vaškovi. Super nápad, super jídlo, super zábava. Rád zase přijedu. Musím konstatovat jediné – kdo na Patlákovi byl, ví svoje, kdo nebyl, ten stejně z těchto útržků informací nemá moc velké šance nasát tuhle atmosféru.

Obrázek

Jirka Z.
Uživatelský avatar
zapty
Příspěvky: 179
Registrován: úte 21.2.2012 21:22
Bydliště: Miličín

Re: Mikulášské patlání, 29.11 - 1.12.2013, Lomnice nad Popel

Příspěvek od zapty »

Souhlasím se vším co napsal Jirka. Byla to super akce kdy jsme si super odpočinuli od běžných věcí a zároveň užili spoustu legrace. Jirko s tou vzdáleností máš pravdu. Je pravda že mynule jsem tam přijel, vůbec nikoho jsem neznal ani od vidění a teď po druhém patláku? Mi to připadá že se tam utvořila taková super skupina lidí, která se zdá jak kdyby se znala navěky.
To Josefxx: Moc mě předceňuješ já nejsem takovej ve škole jako na patláku.
marťas858-Týřovman
Příspěvky: 133
Registrován: stř 1.2.2012 20:36

Re: Mikulášské patlání, 29.11 - 1.12.2013, Lomnice nad Popel

Příspěvek od marťas858-Týřovman »

Milí přátelé.
Na patláku to bylo o život. Lepit se pořádně nedalo, každý někoho pořád rozptyloval, jídlo hrozné, doprava do Lomnice na draka, dílka hrozná, lidi otravní, zničili mi matračku na spaní, posmívali se mi kvůli mé sbírce modelů, byl jsem všem jen pro srandu a ještě celý víkend koukat na ty kyselé ksychty. To byl běs.
Příště nejedu nikam, nikdo už mě na patláku v životě neuvidí. Spokojen Vašku? :lol:

A teď popravdě. Zábava se dala přímo krájet, přijeli jste a už vás mezi dveřma někdo zdrbnul. Sranda hned od začátku. Perličky víkendu: od Vlčačky jsme se dozvěděli, že žije v lese, Jožkin s Michalem mi jezdili na matraci na spaní (dohromady bych je typnul tak na 220 kg), tak se ani nedivím, že mi matračka nevydržela, Zapty se nám přiznal, že neretušuje modely, Michal s Vaškem spolu telfonovali přes pumpičku na matrace........to byste to museli zažít,abyste pochopili. Ale pár fotek s komentáři snad vše vysvětlí:
lepící nálada (lepit se dají i brambory po řádném oloupání) :lol:
ObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázek
podívej se Vašíku,tohle je pinzeta! :lol:
Obrázek
ObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázek
Dej si na mě pozor, nebo tě kousnu! :D
Obrázek
Hromadné škrabání brambor. Zn.: ve dvou se to lépe táhne (škrabe)! ;)
Obrázek
Na minimodely nepotřebujete velkou přepravku ani žádné krabice. :lol:
Obrázek
Jde se ven na véču.
Obrázek
A zatím co jsme pryč nám domácí dělají naschvály. :lol: Jako vždy! :D
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Co mě fotíš v..e! Chceš do držťky? :lol:
Obrázek
Čím začít? Podle návodu nebo bez návodu? Dilema! :D
Obrázek
Co to je? To jsem tu neměla! :lol:
Obrázek
Volejte Chocholouška. Zbláznil jsem se! :mrgreen:
Obrázek
Lomnický model z modelové trávy. Kačko, fakt to nehul! :lol:
Obrázek
Kdo pomůže Marcelce? :D
Obrázek
Že by Vašík a dobrovolně? Nebo do toho bude jen kecat? ;)
Obrázek
Zlobí a hulí modelovou trávu, jsem ji hodit do sněhu. Jožkine, zchlaď jí! :D
Obrázek
Pumpuju a pumpuju a pořád mi to nejde (aby taky jo, když mi na tom někdo sedí, viď Vašku) :lol:
Obrázek
Jožkin už se na to nemohl dívat a tak mi to raději nafouknul......pusou. Uzené plíce vydrží více :D
Obrázek
A pak to přišlo.....kluci neměli co dělat a tak spolu začli telefonovat....přes pumpičku na matrace. :lol:
Obrázek
Máš mě? Já tebe taky!
Obrázek
Takhle se čorujou modely, ve velkém
Obrázek
Takto by to také šlo
Obrázek
Tuning......chata s kolem a motorem! :lol:
Obrázek
Největší bordel dělá Peťa......že ti není hanba! :D
Obrázek
Obrázek
Co to asi bude, až to bude?
Obrázek
Že by tohle?
Obrázek
Nebo tohle?
Obrázek
Nebo tohle?
Obrázek
Jiříku máš to blbě, vybagrovat a znova! :D
Obrázek
Když se nudíte, děláte hrad (Svojanov)
Obrázek
Nebo hnusné brčálové mechem prorostlé Tatrovky :lol:
Obrázek
Dětičky si hráli :D
Obrázek
Obrázek
Pohodové minuty
Obrázek
Obrázek
I pozdě v noci lze konzumovat gulášek.....mimochodem neprosto labužnicky dokonalý....Peťo, jsi nejlepší! ;)
Obrázek
Nechyběla ostrá výměna názorů :D
Obrázek
Tak je to asi vážně špatně, vytrhat a opravdu znova :lol:
Obrázek
Když zblbnete tak, že už vás nic nebaví, vyzkoušejte Eifelovku 1:6000 z MiGasových vizitek. ;) Ve 2 v noci už na to ani nevidíte
Obrázek
To by nebyl Zapty, aby si nevyfotil mého Milana :lol:
Obrázek
Modelářské žranice.....všechny výborné
Obrázek
Obrázek
Na co to koukáme? :lol:
Obrázek
Možná na tohle
Obrázek
Co děláš? Hledám dvěře! :lol:
Obrázek
Postavili mi věž, prý Týřov, když mi ho minule podpálili! :lol:
Obrázek
I se stříškou
Obrázek
Takový Orloj! Kam se Praha hrabe na Lomnici! :lol:
ObrázekObrázekObrázekObrázekObrázek
Rychlík 745 ,,Mikuláš", který přijede na 3. kolej, má půl hodiny zpoždění :D
Obrázek
Už je tady
ObrázekObrázek
Pak přišel i k nám. Jak to o nás mohl všechno vědět? To je nekonečná záhada.
ObrázekObrázekObrázekObrázek
Nebo že by měl nějakého spojence? Co Vašku? Přiznej se. Na tebe nic neprasklo. Jak to je? :lol:
Obrázek
Zábava před odjezdem. Moc jsme se nasmáli s papírovým telefonem. Přijeďte příště a pochopíte.
Obrázek

Myslím, že fotky mluví za vše. Pořadatelé.....moc díky. To se nedá ani slovy vyjádřit jaký je Patlák suprový. Je dobře, že vás máme. Příště i kdybych měl dorazit v rakvi.

Marťas858-Týřovman
Martin Hejduk
JoseFxx
Příspěvky: 869
Registrován: sob 21.1.2012 15:51
Bydliště: Liberec

Re: Mikulášské patlání, 29.11 - 1.12.2013, Lomnice nad Popel

Příspěvek od JoseFxx »

Martine dobře jsi to napsal :-D
Situace, dvě hodiny rano. Martine ty nejdeš spát. Odpověď, ne pujdu až tu Ajchelovku dostavim. Pokračování ráno. No moc jsi tomu nedal ani vzduch si nevyřezal.
Jinak Jirka Z. by si měl dát nick Travnikář.
marťas858-Týřovman
Příspěvky: 133
Registrován: stř 1.2.2012 20:36

Re: Mikulášské patlání, 29.11 - 1.12.2013, Lomnice nad Popel

Příspěvek od marťas858-Týřovman »

Díky Pepane. :D
No, Jirkovo koment k mé Eiffelovce........raději pomlčím. Zajímalo by mě, jestli on by ten vzduch vyřezával. Však to může zkusit, až mu ji donesu. Jednu pro něj mám, ale pššššššš, to on netuší, tak mu to nebudeme říkat. :D Jinak pro ostatní čumily, Eiffelovka má cca 5cm na výšku. Takový malý drobeček......dobře se to lepí. :D
Trávníkář? To by šlo. Jirko Z., koukej požádat Standu F. o změnu nicku! A to povinně! :lol: Když já, tak ty taky! :D Jseš jasnej!
Apropos, každému by z patláku slušela nějaká přezdívka.
JoseFxx
Příspěvky: 869
Registrován: sob 21.1.2012 15:51
Bydliště: Liberec

Re: Mikulášské patlání, 29.11 - 1.12.2013, Lomnice nad Popel

Příspěvek od JoseFxx »

Pro Vaška by to bylo Zelenáček, pro Tea bych viděl přezdívku Kolečkář. Pro sebe Kybicer.
vašekh
Příspěvky: 754
Registrován: sob 29.9.2012 15:42
Bydliště: Nová Paka

Re: Mikulášské patlání, 29.11 - 1.12.2013, Lomnice nad Popel

Příspěvek od vašekh »

Vážení patlalové, děkujeme Vám za projevenou důvěru v organizování této akce. Bylo to moc a moc fajn, té srandy co jsme užily to je prostě nazapomenutelné.
Bylo moc a moc fajn se zase s Vámi vidět a prosmát 2 dny. Jsem rád, že tato akce se uskutečnila. Bylo to fakt moc fajn. V předchozích komentářích je napsáno snad vše, Nemá se cenu více rozepisovat.
Takže:
TĚŠÍME SE NA LÉTO NA OPĚTOVNÉ SETKÁNÍ S VÁMI SE VŠEMI.
Pavel Pejša
Příspěvky: 602
Registrován: sob 7.1.2012 13:12

Re: Mikulášské patlání, 29.11 - 1.12.2013, Lomnice nad Popel

Příspěvek od Pavel Pejša »

Václave, doufám, že letní patlák už mi konečně vyjde.
mumodeanel
Příspěvky: 213
Registrován: sob 21.1.2012 15:25
Bydliště: Slezsko

Re: Mikulášské patlání, 29.11 - 1.12.2013, Lomnice nad Popel

Příspěvek od mumodeanel »

Musí.... Pavle... musí :D
Odpovědět

Zpět na „Ohlédnutí za akcemi / Photos from paper shows“