Podvalník TRANSPORTA P-32 / RW / 1:32 / HOTOVO

Moderátoři: Zrzek, spida, zvukar

Toptop
Příspěvky: 380
Registrován: sob 21.1.2012 11:10
Bydliště: Karlovy Vary

Re: Podvalník TRANSPORTA P-32 / RW / 1:32 / HOTOVO

Příspěvek od Toptop »

Model parádní, gratulace. Moc se mi líbí ta doplňková „bižuterie“, to je nádhera.
Jen malou připomínku: rád bych se mýlil, ale řekl bych, žes neuhlídal stínování poklopů. Druhý a čtvrtý (počítáno od předku) by asi měly být prohozené…
Uživatelský avatar
Tomáš S.
Příspěvky: 999
Registrován: sob 21.1.2012 21:39
Bydliště: Uherský Brod

Re: Podvalník TRANSPORTA P-32 / RW / 1:32 / HOTOVO

Příspěvek od Tomáš S. »

Pěkné, možná by to těch úprav sneslo ještě víc (z nejnovější P-50 se dá pěkně čerpat aniž by jste si museli něco dokreslovat), ale tak to už je na každém co z toho chce mít - jednou bych ji chtěl :roll: taky podobně vyšperkovat, tak uvidíme jak to dopadne... Jediné co se mi nezdá jsou řetězy - použil bych jemnější.

Jinak jsem rád sledoval. A na závěr taktéž otázka co to bude tahat (k VTčku se přece jen moc nehodí) a co na to naložíš? :)
Uživatelský avatar
pan Tau
Příspěvky: 620
Registrován: pát 20.1.2012 21:54
Bydliště: Chvaleč, občas na samotě u lesa

Re: Podvalník TRANSPORTA P-32 / RW / 1:32 / HOTOVO

Příspěvek od pan Tau »

Vhodné tahače mám hotové zatím dva, modré tatry 813 a 141, nemám je po ruce, ale jsou uložené v "depozitáři". Momentálně mám k dispozici tatru Jamal a VT. Můžu to s nima nafotit, ale lepší to bude venku a až bude trochu lepší počasí. Jako náklad bude do budoucna nějaký stavební stroj a nebo to může být nějaký náklaďák a nebo tank, ale pouze už histrické kousky z Abc, jiné nemám a ani je nebudu pořizovat.
Tomáši, většinou jsem se orientoval pomocí fotek, v menší míře pak pomocí nové nejnovější P 50. Vždycky se dá něco ještě něco upravit, třeba povozek. Mám ještě několi výtisků P-32, tak někdy v budoucnu si ho postavím znova, mám k tomu ještě několik vhodných tahačů. Ale nejdřív si postavím tu nejnovější P-50.
Odpovědět

Zpět na „Vojenská technika“