Janov / abc / 1:300

KizumPetr

Re: Janov / abc / 1:300

Příspěvek od KizumPetr »

No vyřešil jsem to že jsem říznul ty 2mm v silnici a hotovo.. No a výtopna s točnou je na tom podobně, nesedí koleje s muzeem. Prostě nedrží rozměry při výtisku jak šířka x délka. Díky za info
KizumPetr

Příspěvek od KizumPetr »

Ještě k těm situacím. Místo toho druhého muzea které je teď uprostřed mezi točnou a muzeum vyjde v 11/2024 jiný díl. Psal jsem autorovi. Kdo to dělá na větší kusy jako já. Tak to druhé mám na náhradní díly
mirec116

Příspěvek od mirec116 »

KizumPetr píše: pon 15.4.2024 8:05 No vyřešil jsem to že jsem říznul ty 2mm v silnici a hotovo.. No a výtopna s točnou je na tom podobně, nesedí koleje s muzeem. Prostě nedrží rozměry při výtisku jak šířka x délka. Díky za info
Tak ako píšeš, rozmerovo to nesedelo ani mne cca o 2 mm.

V čísle 11/2024 vyšla lokomotíva Rocket a štrnásť historických osobných vozňov, ktoré som umiestnil do interiéru železničného múzea. Bol to teda dobrý nápad nechať jednu halu (zlepenú pred rokom) prázdnu :D

A kto si vtedy nekúpil dva výtlačky múzea, v tomto čísle vyšiel aj diel na vyplnenie voľnej plochy v nádražnom celku Janova.

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
KizumPetr

Příspěvek od KizumPetr »

Zdravím Janováky. Jak to vidíte s městem? Asi bude teď pauza není nikde řečeno jak dlouho. To co vyšlo teď dokončení zoo tak na FB je zatím finiš.. To mě docela mrzí že to bude zase x měsíců ležet, vždycky jsem čekal až vyjde pár čísel a hupsnul jsem na to.. Teď? Mi chybí dodělat zoo a trochu nádraží a pak to můžu uklidit zase? No a ještě že jsem si koupil 2 ty Abc s muzeem,líbí se mi to více s 2ks než to prázdné co vyšlo nedávno.. No nevím přijde mi to takové nedodělané neukončené ze všech stran.. Škoda.. Mějte se a příjemné lepení
mirec116

Příspěvek od mirec116 »

Áno, v publikovanom rozsahu to vyzerá dosť nedokončene. Kto však chce, môže celok doplniť duplikátmi toho, čo už vyšlo - rozmerovo vhodnými parcelami so zástavbou či cestnými komunikáciami...

V číslach 15/2024 a 16/2024 bolo na troch stranách publikované dokončenie areálu ZOO a týmto je projekt miniboxového mestečka po takmer troch rokoch nateraz ukončený.

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek

Na záver ešte trochu štatistiky ;)

Od čísla 21/2021 po číslo 16/2024 bolo v 34 vydaniach ABC publikovaných 65 strán vystrihovačky (vrátane seriálovej Osady, ktorú som voľne pripojil k súboru na záverečných fotografiách).

Pôdorys mestečka pozostáva z 50 terénnych dielov, ktoré som vo finále nalepením na kartón usporiadal do 9 celkov (kvôli jednoduchšiemu zostaveniu aj skladovaniu).

Celkové rozmery súboru sú 95 x 118 cm a moja verzia obsahuje 174 automobilov, 32 lokomotív, 67 vozňov a 60 zvierat (väčšinu železničných vozidiel a časť automobilov som doplnil z vydavateľstva WDS).

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek

Po Janove začal v ABC vychádzať ďalší väčší projekt Milana Weinera v mierke 1:300 - nový vláčikový súbor s názvom "Trať č. 047 Teplice nad Metují - Trutnov", ktorý tu predstavím niekedy nabudúce...
Nafe_CZ

Příspěvek od Nafe_CZ »

Je to parádní. Teď bych přidal nějaký průmyslový komplex a ještě kdyby se to dalo nějak rozumně rozhýbat ...
Odpovědět

Zpět na „Miniboxové krajiny“