Szkutnik
Moderátor: Vojta Č.
Szkutnik
Takže je to tady, uplynulo již 100 let od jedné z největších námořních katastrof a k tomuto smutnému výročí byla zveřejněna chystaná série tří obřích parníků v čele s Titanikem
1-)TITANIC
2-)OLYMPIC
3-)BRITANNIC
Nás jako čechy může na srdci hřát to, že všechny tyto modely má na svědomí náš kamarád ALIN
Jedná se o sesterské lodě, ale nástavby jsou u každé lodě jiné. U Olympicu je prvoválečná kamufláž a na palubě by mělo být i dělo na obranu proti ponorkám. Britannic je v kamufláži pro převoz raněných.
Každý model se skládá z více než 10 000 dílků
1-)TITANIC
2-)OLYMPIC
3-)BRITANNIC
Nás jako čechy může na srdci hřát to, že všechny tyto modely má na svědomí náš kamarád ALIN
Jedná se o sesterské lodě, ale nástavby jsou u každé lodě jiné. U Olympicu je prvoválečná kamufláž a na palubě by mělo být i dělo na obranu proti ponorkám. Britannic je v kamufláži pro převoz raněných.
Každý model se skládá z více než 10 000 dílků
Re: Szkutnik
Tak je tady nový model firmy Szkutnik. Je to USS New Mexico. Cena modelu s doplňky je ale dost mastná. Je to 950zl. Na Konradusu jsou nějaké fotky..
Musel jsem se podívat, kolik jsem celkově zaplatil za Hood od Halinskiho i s leptanými doplňky (manželka to nesmí vědět). Bylo to 760zl, takže tohle je malounko dražší a menší model. Ale vypadá skvěle a má plátové opláštění trupu.
Teda já ty stránky prošel a nenašel, mohl by někdo dát odkaz? nevím kde dělám chybu. Mimochodem, jsou tam k dostání i ty parníčky?
Tady http://www.konradus.com/forum/read.php? ... r=0&page=1" onclick="window.open(this.href);return false;
Ty parníčky by mě taky zajímali . Ale co vím tak ani snad do prodeje nešli .
- old_Mr_Grim
- Moderátor
pokud vím, tak vydali jen velmi zjednodušené verze jako promo. Ale ty plnotučné modely nikdy nevyšly
a proc vlastne nikdy nevydali ten Titanic? Alin to nestihl dodělat? spor o prava, o honorar?
Tak ty promo mrnousky mi dorazily, ty mám.
Tím okazem jsem mylsl přímo na stránky Szutnika, tam nevisí nic.
Tím okazem jsem mylsl přímo na stránky Szutnika, tam nevisí nic.
Mám dojem,že pc kde byl Alinův skoro hotový model kleknul. Myslím, že ho zalila voda. Měli tam povodeň a on přišel o všechny data. Ale je už to dost dlouho takže nejsem si jistý na 100%