Pruský vlak / ANGRAF / 1:25
Moderátor: jozkin
- hromadko.s
Re: Pruský vlak 1.25 ANGRAF
Plány máš smělé, ale s tvojí rychlostí lepení nám určitě kompletní soupravu hodíš letos pod stromek
Re: Pruský vlak 1.25 ANGRAF
Řada P3.1 je ovšem lokomotiva pro osobní dopravu Nicméně v počátku éry DRG dosluhovala v posunovacím provozu.
- hromadko.s
Re: Pruský vlak / ANGRAF / 1:25
Mahdy, možná tak pod stromek na zahradě, až toho budu mít dost
AmatER, to se teda P3.1nička bude muset snažit, aby to utáhla
AmatER, to se teda P3.1nička bude muset snažit, aby to utáhla
- hromadko.s
Ty tvoje mašinky jsou prostě nádhera.
A zastávka Zábradlí je rovněž ikonická.
Jak a kde ty svoje všechny vlaky skladuješ?
A zastávka Zábradlí je rovněž ikonická.
Jak a kde ty svoje všechny vlaky skladuješ?
- hromadko.s
To je nádhera!
Úžasný, vážně paráda.
Mozno blba otazka ale ANGRAF patri medzi zlu kvalitu? Ja len ze ich mam v archive docela dost, tak sa bojim odpovedi.hromadko.s píše:Ahoj.
Protože je to ANGRAF a protože jsem si slíbil, že si nebudu stěžovat
Zatím to vypadá velice dobře, jsem zvědavý na kompletní sestavu. Sedám si do první řady, pokud je tu ještě místo
- hromadko.s
jsvelta : to není blbá otázka. Angraf jako takový hodnotit nemůžu. Nemám moc zkušeností s ostatními kategoriemi.
Co se týče železnice, tak má moc pěkné modely, ale se zpracováním to dost vázne. Podle mě to jde za autorem. Asi by si to měl zkusit sám postavit.
Zkus si vyhledat někoho, kdo tyhle modely staví. Já se navíc snažím vždy o čistostavbu.
Asi ani na výstavách nejsou moc k vidění, ale je to jen můj úhel pohledu. Třeba jinde mají jiné zkušenosti a já jsem jen v uzavřen v té své bublině
Co se týče železnice, tak má moc pěkné modely, ale se zpracováním to dost vázne. Podle mě to jde za autorem. Asi by si to měl zkusit sám postavit.
Zkus si vyhledat někoho, kdo tyhle modely staví. Já se navíc snažím vždy o čistostavbu.
Asi ani na výstavách nejsou moc k vidění, ale je to jen můj úhel pohledu. Třeba jinde mají jiné zkušenosti a já jsem jen v uzavřen v té své bublině
- hromadko.s
- hromadko.s
Ahoj,
prve vytlacky boli tlacene na laserovke, mam ho rozostavany ale prefarbujem, ale potom ako sa modelari zacali na laser tlac stazovat, Janusz sa vratil k ofsetu... takze aj tento valec sa da zaobstarat v ofsete. Ak chces, kludne ti jeden poslem.
M.