Postupuji podle návodu, takže zatím jsou hotovy nosníky rámu, které jsou vyztuženy dřevěnými hranolky a pracuji na nápravách...

Moderátoři: Zrzek, spida, zvukar
Ošoupaly se mi hlavně poloosy a kryty manžet. Barva se láme dost při ohybu, tak tam pomůže retuš. Je to podvozek, hodně se tam ztratí, mám ale obavu například z kabiny, kde vše nedokonalé půjde vidět. Tak snad to nebude tak zlé, uvidíme. Má ve sbírce docela dost modelů v laser tisku, tak se s tím budu muset popratkaktusak píše:Černá a obzvláště šedá barva se na laserovém tisku ráda odírá , ale co jsem koukal na tvou stavbu tak to s tím odíráním není tak špatné . Máš to krásné čisté a nějaké drobné ošoupání ten podvozek snese . Zatím dobrá práce , budu i nadále sledovat .
Díkyhaageeman píše:Podvozek vypadá dobře, sem-tam bych dotáhl retuš (možná to vytahuje jen foťák), ale jinak..., jen tak dál. Jo a gratulace k novému modelářovi![]()
Děkuji moc. Ten tisk je teda opravdu nic moc. je to ale už taky letitý model, mám v archivu další kousky v laseru 1:25 od PHMT , tak doufám, že tam to bude snad lepšíBrzdič píše:Pěkně poskládáno, i retuš ujde když vezmeme v potaz tisk modelu.