Právě je stř 30.9.2020 3:12

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 5 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Panther G Befehlswagen
PříspěvekNapsal: ned 13.9.2020 8:30 
Offline

Registrován: ned 10.5.2015 18:23
Příspěvky: 46
Bydliště: Moravskoslezsko
Potřebuji poradit, budou tyto https://sklep.orlik-models.pl/elementy- ... ption=true pásy pasovat na toto? https://sklep.orlik-models.pl/modele-ka ... ption=true. Pokud ne, kde bych je našel? Díky za rady..


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Panther G Befehlswagen
PříspěvekNapsal: ned 13.9.2020 10:23 
Offline

Registrován: pát 20.1.2012 22:45
Příspěvky: 122
Nevím, nejlepší bude když jim zkusíš napsat.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Panther G Befehlswagen
PříspěvekNapsal: stř 16.9.2020 14:53 
Offline

Registrován: pon 14.5.2012 18:04
Příspěvky: 1007
Bydliště: Hodonín
Jestli to sedí nebo ne ti řekne snad jen ten kdo to zkoušel. Ale odpovědi se ani nemusíš dočkat.
Podle mého jediné co by nesedělo jsou zuby hnacího kola do článků. Což se mě stává naprosto běžně. To už potom budeš muset hnací kolo upravit podle pásů (rozšířit nebo zúžit kolo, odřezat a znovu přilepit zuby) Je to sice trocha práce a přemýšlení navíc, ale nic strašného to není


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Panther G Befehlswagen
PříspěvekNapsal: stř 16.9.2020 19:09 
Offline

Registrován: ned 10.5.2015 18:23
Příspěvky: 46
Bydliště: Moravskoslezsko
Markulin píše:
Jestli to sedí nebo ne ti řekne snad jen ten kdo to zkoušel. Ale odpovědi se ani nemusíš dočkat.
Podle mého jediné co by nesedělo jsou zuby hnacího kola do článků. Což se mě stává naprosto běžně. To už potom budeš muset hnací kolo upravit podle pásů (rozšířit nebo zúžit kolo, odřezat a znovu přilepit zuby) Je to sice trocha práce a přemýšlení navíc, ale nic strašného to není


Takže by ses toho teda nebál jo....teď psali z Orlíku že pasují, tak budu doufat, že ano


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Panther G Befehlswagen
PříspěvekNapsal: čtv 17.9.2020 17:14 
Offline

Registrován: pon 14.5.2012 18:04
Příspěvky: 1007
Bydliště: Hodonín
Rozhodně bych se toho nebál ;)
Upravit se to dá v průběhu stavby vždycky. Jen to chce zkoušet, porovnávat, přiměřovat a ono to nakonec půjde ;)


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 5 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru

Přejít na:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Český překlad – phpBB.cz