Som rád, že sa to niekomu páči a inšpiruje ho to si to tiež vyskúšať. Odporúčam si to ale vyskúšať na niečom menšom, aby nemrzela prípadná strata, ak by sa to náhodou nepodarilo (ja som s týmto začal už dávnejšie hlavne pri figúrkach a prvé pokusy tiež za veľa nestály a až postupom času som si našiel spôsoby ako vymodelovať to čo som chcel v rozumnej kvalite) Ešte malá poznámka, tento postup sa nie každému páči, niekto má rád neupravené papierové modely, niekomu sa páči toto, ja mám rád oba postupy, pretože oba sú niečím zaujímavé...
Dokončil som ďalšiu drobnosť na biku a to spacák (teda aspoň si myslím, že to má byť spacák, alebo prikrývka) Vychádzal som z pôvodného dielu, akurát som ho predĺžil. Ďalej som už použil osvedčený postup, ktorý som si vyskúšal pri figúrkach: najskôr som vytvaroval z modelovacej hmoty požadované tvary a ešte v mäkom stave prilepil gelovým sekunďákom na podklad, po vyschnutí pretmelil tmelom na drevo a po vybrúsení naznačil finálne záhyby na látke. Keďže tie záhyby sú dosť drobné nemodeloval som ich ako zvyčajne, ale vyskúšal som niečo nové a to rovno ich vyfrézoval pomocou guľovej frézky a ručnej vŕtačky do tej hmoty a celkom sa to podarilo, takže toto ešte určite v budúcnosti použijem. Ďalej to už bola klasika, viacnásobný nástrek farbou, potom matným lakom a vo finále ušpinenie suchým pastelom...