Právě je pon 19.8.2019 18:37

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 39 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3  Další
Autor Zpráva
PříspěvekNapsal: pon 6.8.2012 13:40 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: pon 12.12.2011 14:11
Příspěvky: 1586
Bydliště: Brno
Ahoj

Tak jako další model jsem si vybral plošinový vagón od Luboše. Stáhnout si to můžete ZDE.
Zatím se to lepí parádně, ale pár drobností by se našlo. :)
- Model bych vůbec netiskl na kancelářský papír, ale vše na 180ku, to je ale jen můj názor. :wink:
- Díl 1e je potřeba zkrátit o cca 2mm.
- Chybí polovina dílů 4b.
- Díl 4d bych udělal o 2mm delší.
- Díl 5e má mít průměr jen 2mm.

Obrázek Obrázek
Obrázek
Obrázek Obrázek
Obrázek


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: pon 6.8.2012 14:46 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: sob 21.1.2012 9:56
Příspěvky: 404
Bydliště: Hlinsko v Čechách
No vida, pěkný. Ještě by to chtělo něco na plošinu a lokomotivu před plošinu.


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: pon 6.8.2012 18:58 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: sob 21.1.2012 11:01
Příspěvky: 507
Bydliště: Kyjov
No parádní volba. Já bych dal před plošiňák WR 360ku a za něj ještě jeden osobák CiD od modeliku a na vagon nějaký pěkný tančík.


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: stř 8.8.2012 15:01 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: pon 12.12.2011 14:11
Příspěvky: 1586
Bydliště: Brno
Ahoj

Tak na vagon určitě něco přijde, ale to je ještě daleko, teď stavím jen vagón a nic víc. Půjde do vitríny a bude čekat nato co s ním provedu. ;)


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: stř 8.8.2012 19:52 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: úte 3.1.2012 20:24
Příspěvky: 682
Bydliště: Benešov
Jak jsem již párkrát na starém DF upozorňoval stavitele železniční techniky, pozor na
přesah zdrží přes hranu jízdní plochy monobloku. V žádném případě by to tak býti nemělo.

Obrázek


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: stř 8.8.2012 20:59 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: sob 21.1.2012 16:02
Příspěvky: 532
Bydliště: Marienbad
tady budou 100% ještě obručová kola ;) :mrgreen:

Docela mě zaráží, jak moc těžce je na tomto modelu odfláknuté táhloví brzd, resp. není tu žádné.


Naposledy upravil AmatER dne stř 8.8.2012 21:10, celkově upraveno 1

Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: stř 8.8.2012 21:05 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: úte 3.1.2012 20:24
Příspěvky: 682
Bydliště: Benešov
Pravda, pravda :oops:, ale na věci to samozřejmě nic nemění.


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: čtv 9.8.2012 10:51 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: pon 12.12.2011 14:11
Příspěvky: 1586
Bydliště: Brno
Bakuldo díky za info. Ono je to celé na sucho, takže kola jsou vychýlená, každopádně až to budu lepit dohromady dám si na to bacha aby to pokud možno nevyčnívalo. ;)

Amater ... jo jo na modelu žádné není, ale přiznám se že mi to vůbec nevadí, ve výsledku by to stejně vidět nebylo a já jsem za ten vagon rád. ;)

A tady mám nějakou drobotinu. :)
Obrázek


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: čtv 9.8.2012 13:31 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: úte 3.1.2012 20:24
Příspěvky: 682
Bydliště: Benešov
Když tak koukám na tu drobotinu, pro příště by možná bylo lepší vyrobit třmen šroubovky
z drátku než z papíru. Ve skutečnosti je totiž průřez kulatý a ne plochý.

Obrázek


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: čtv 9.8.2012 14:33 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: pon 12.12.2011 14:11
Příspěvky: 1586
Bydliště: Brno
Nad tím jsem taky přemýšlel, zkusím to udělat z jehly, tam by snad šli zplacatit konce k tomu upnutí. Buď to vyjde nebo ne. ;)


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: čtv 9.8.2012 15:20 
Offline

Registrován: sob 21.1.2012 11:50
Příspěvky: 23
ahoj možeš to spravit aj z drotu a na konce prisekunduj krúžky nejak takto
http://papermodelers.sk/hostimages/twlC ... rmMnFq.jpg


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: ned 12.8.2012 11:27 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: pon 12.12.2011 14:11
Příspěvky: 1586
Bydliště: Brno
Ahoj

Tak stavba je prakticky hotová, jen musím dodělat na boky plošiny mřížky a jde se na stříkání.

Jo a ten třmen jsem nakonec vysochal z plastového profilu.

Obrázek Obrázek
Obrázek


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: ned 12.8.2012 20:03 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: sob 21.1.2012 9:23
Příspěvky: 1479
Bydliště: Brno
Týden je fuč a model skoro hotový.. :shock:


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: ned 12.8.2012 20:29 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: sob 21.1.2012 16:02
Příspěvky: 532
Bydliště: Marienbad
z čeho bude podlaha? Echtholz (balsa) nebo něco fikanějšího?


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: pon 13.8.2012 13:04 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: pon 12.12.2011 14:11
Příspěvky: 1586
Bydliště: Brno
Ahoj

Amater ... jo jo balza kterou poladim nějakou olejovku, to ale budu dělat až na úplný závěr. ;)


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 39 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru

Přejít na:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Český překlad – phpBB.cz