USS Gambier Bay / Halinski / 1:200 DOKONČENO
Moderátoři: old_Mr_Grim, numi
Re: USS Gambier Bay / Halinski / 1:200
Nedalo mi to a jukl jsem na stránku jedna vlákna, od kdy to tu pečeš.
Ani jsi v lednu nepípl, že ....
Klobouček - tentokrát s ohledem na vytrvalost!
Ani jsi v lednu nepípl, že ....
Klobouček - tentokrát s ohledem na vytrvalost!
Díky, jinak ohledně pojištění, něco jsem již o tom zjišťoval a bylo mi řečeno, že takováto věc nelze pojistit.
Samozrejme ze lze pojistit.
Nechceš, Apríle, tu anténu taky trochu nabarvit? Mám doma zbytek barvy na rýny, pošlu ti ho.
Apríl? Vidíš, to jsem si ani nevšiml. Barva je v pohodě, to jen ten plast líp odráží světlo.
- štefíno
- Kontaktovat uživatele:
Z toho si nic Aleši nedělej. Nějak se začít musí a plast je dobrá volba. Už jen ty plechy a budeš jeden z nás
No jo no, tak jsem se to snažil ještě trošku protáhnout, když už to KarelLh tak brzo prokoukl,
ale bez úspěchu. Holt se budu dál věnovat modelařině a fotomontáže přenechám lepším
ale bez úspěchu. Holt se budu dál věnovat modelařině a fotomontáže přenechám lepším
- old_Mr_Grim
- Moderátor
Já jsem si taky říkal - Bakuldo, drž se modelařiny ta ti jde líp než práce s photoshopem
A je to. Dnes odpoledne jsem si mohl položit otázku, co se dá stihnout udělat ve volném čase za 5 let a dva měsíce? Je to dlouhá doba,
takže výčet by nebyl krátký a mohly by to být velké věci, já jsem za tu dobu pouze slepil menší letadlovou loď čítající cca 17500 dílů.
Z mého pohledu to však nebyl promarněný čas a jsem rád že jsem získal spoustu nových zkušeností které doufám zužitkuji při stavbě USS Missouri,
dále děkuji Vám, že jste mojí stavbu po celou dobu sledovali a podporovali, ještě jednou velké díky za Vaše rady a postřehy.
Avšak největší dík patří mé rodině, za neobyčejnou toleranci a zázemí bez něhož bych si to nemohl dovolit. A nechci vidět žádné ušklíbání, tohle je opravdu strašně důležité.
Tak, dost řečí, jdeme na to.
takže výčet by nebyl krátký a mohly by to být velké věci, já jsem za tu dobu pouze slepil menší letadlovou loď čítající cca 17500 dílů.
Z mého pohledu to však nebyl promarněný čas a jsem rád že jsem získal spoustu nových zkušeností které doufám zužitkuji při stavbě USS Missouri,
dále děkuji Vám, že jste mojí stavbu po celou dobu sledovali a podporovali, ještě jednou velké díky za Vaše rady a postřehy.
Avšak největší dík patří mé rodině, za neobyčejnou toleranci a zázemí bez něhož bych si to nemohl dovolit. A nechci vidět žádné ušklíbání, tohle je opravdu strašně důležité.
Tak, dost řečí, jdeme na to.
Nekonečný příběh je u konce Velká gratulace k dokončení,moc dobře se na to dívá.
Re: USS Gambier Bay / Halinski / 1:200 DOKONČENO
Moc velká gratulace Aleši. Přenádhernej model, a o kvalitě tu ani nemluvím. 5 let je 5 let a ta práce a čas je tam prostě vidět. Skvostnej kousek. Nemůžu se dočkat až to za necelé 2 měsíce uvidím na živo.
Re: USS Gambier Bay / Halinski / 1:200 DOKONČENO
Gratuluji k dokončení! Pozvedl jsi tento model na neuvěřitelnou úrověň. Přeji mnoho ocenění na soutěžích.