|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
OliverHK

|
Zaslal: 26.2.2009 7:57 čt Předmět: FreightLiner FLB / vlastní tvorba / 1:32 |
|
|
Hojda všem, som to nový, ale musím smeknout před některými modely a modeláři, bo ty modely jsou naprosto dokonalý.... Osobně už na toto nemám moc času, ale aspoň bych se s Vámi podělil o jeden svůj model, i když není moc perfektní, ale dal mi i tak cca 3 roky s pauzami a sháněním podkladů zabrat... Vše kromě špejlí je papír včetně vzorku pneu, vše lakováno barvamy Rewell...
Tady malá ochutnávka:
Více zde:
http://gconcorde.wbs.cz/Moje_modely.html
Naposledy upravil OliverHK dne 27.2.2009 7:45 pá, celkově upraveno 1 krát. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Luky_CZ

|
Zaslal: 26.2.2009 9:43 čt Předmět: |
|
|
Tyjo, to je perfektní...
Měl by jsi si najít zase nějaký čas na konstrukci něčeho podobného
A jaké je to měřítko? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
OliverHK

|
Zaslal: 26.2.2009 9:45 čt Předmět: FreightLiner FLB / vlastní tvorba |
|
|
Mno je to 1:32. Až budu mít více času udělám hezčí fotky bo mi tam upadl střešní spojler a není tam vidět orzevřená knížka na posteli Čas je pěkná ..... bo mi to ani práce ani jiné starosti teď nedovolují lepit... ale ono se to poddá... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
petr.truck
|
Zaslal: 27.2.2009 20:45 pá Předmět: |
|
|
Máš to opravdu nádherně postavené a i velice pěkné .
Jen bych se chtěl zeptat proč máš na tom Freightlineru střechu z vozu Kenworth K100 Aerodine ???  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
OliverHK

|
Zaslal: 28.2.2009 9:41 so Předmět: |
|
|
Ono ty jejich střechy jsou u nich i jako obcionál k objednání v té době kdy to vyráběli, obě kabiny jsou da facto půdorysem shodné, dali se kombinovat, ve starém PC jsem měl i fotky kompletu, ale nějak kleknul tak nemám... Navíc, tahle nadstavba je o moc hezčí než originál od freightu
Stejně jako mají dnes ve střední řadě shodné kabiny Daf, Rendlik a Volvo, taky se na ně dají kombinovat spací kabiny a spojlery... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
petr.truck
|
Zaslal: 2.3.2009 13:26 po Předmět: |
|
|
Abych řekl pravdu .... jestli někdy někdo díky jakémusi laminátovému kitu nastavil střechu Freightlineru a ztvárnil ji do podoby klasické KW K100 Aerodine pak se rozhodně nemohlo jednat o oficielní výrobek a možná jestli opravdu existovala fotka takovéhoto vozu jednalo se celkem o slušnou raritu ... věs že oficielní firemní (freightliner) materiály ba ani tituly : Amerikan Work Truck , American truck of pictorial history , American truck and commerical vehicles encyclopedia ,či American semi trucks takovýto Freightliner s touto střechou neznají
Jo máš pravdu jenže nemůžeš srovnávat RVI , DAF a Volvo které patří do jedné obchodní skupiny ... a Freightliner s Kenworthem kteří jsou obchodními konkurenty navíc K100 Aerodine má KW obchodně patentováno To je také důvod proč podobnou střechu nemontovala sesterská firma Peterbilt na své COE 362 ...  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
OliverHK

|
Zaslal: 2.3.2009 13:34 po Předmět: Freight |
|
|
Nechci být nezdvořilí, ale jasně jsem psal jako obcionál a vysvětloval v podobě evropských nákladních aut a Poňáckých nadstavbách takže asi tak nějak myslím, že o US autech i truckách toho vím dostek pro to, abych si mohl dovolit takový model postavit V konečné fázi, je tato střecha obtížnější na zpracování, tamto je jen 3- stranka s oblými rohy, nic přetěžkého ale pravou zůstává to, že to není obvyklé, většinou si US řidiči a majitelé autodoprav vozy vymazlili už z výroby kde se toto objednat nedalo... Resp. dalo ale se ztrátou záruky na netěsnosti apod... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|