Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Azaret
|
Zaslal: 7.6.2008 20:44 so Předmět: Ursus C45/C451+přívěs / Modelik / 1:25 |
|
|
Ahoj lidi tak jsem si nějakej čas zpět objednal Ursus C45/C451+přívěs. Zatím jen čekám než mi přijde a tak hledám nějakou dokumentaci.
Nemáte? zatím jsem uvažoval nad něčím takovímhle
http://www.ursus.akcja.pl/indexx.html
Co vy na to? _________________ Zkoro hotovo: Zis-42
Na stole: Škoda 706 RTTN a Star 20 + HP3 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Radek Lamche

|
Zaslal: 7.6.2008 20:50 so Předmět: |
|
|
Moc krásné vykopávky.No záleží na tom co chceš dělat jestlí nějaký starý šrot z kopřiv nebo zrenovovaný?????  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Azaret
|
Zaslal: 8.6.2008 6:09 ne Předmět: |
|
|
Radek Lamche napsal: |
Moc krásné vykopávky.No záleží na tom co chceš dělat jestlí nějaký starý šrot z kopřiv nebo zrenovovaný?????  |
No zatim uvažuju nad tim šrotem ale pořád pojízdným. Me se ty renovovany moc nelibijou
Pěknej je ten s těma růžičkama ale to je tak pro modeláře typu bernie  _________________ Zkoro hotovo: Zis-42
|
Návrat nahoru |
|
 |
Radek Lamche

|
Zaslal: 8.6.2008 10:00 ne Předmět: |
|
|
I Bernie je jenom člověk ,Tak sebrat odvaho ,nabrus skalpely a nůžky a až donde tak do toho ,celý život se člověk učí! Věřím ,že to bude pěknej kousek  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Azaret
|
Zaslal: 8.6.2008 18:25 ne Předmět: |
|
|
I Bernie je jenom člověk  |
Někdy to tak opravdu nevypadá
Věřím ,že to bude pěknej kousek  |
taky doufám ze se mi to povede zatím trénuju na PNce tak uvidíme. _________________ Zkoro hotovo: Zis-42
|
Návrat nahoru |
|
 |
Azaret
|
Zaslal: 10.6.2008 19:12 út Předmět: |
|
|
Takže včera mi konečně přišel. Zatím jediný jeho zápor vidím v jeho barvě, je taková moc světlá (stejně ho chci přebarvit ). Model vypadá jednoduše a má velké možnosti úpravy.
Přemýšlel jsem už i nad podložkou. Tak jsem sám zvědav jak to dopadne.
P.S. Nevíte někdo jak udělat rez na velkém povrchu? Stékající rez a rez na malinkych plochách vím, ale jak udělat do rezava celej traktor to mě nenapadá (barvit vodovkama na rezavo asi nepujde). _________________ Zkoro hotovo: Zis-42
|
Návrat nahoru |
|
 |
Azaret
|
Zaslal: 29.6.2008 12:35 ne Předmět: |
|
|
Tak jsem se vrhnul do stavby. Fotky jsou strašny, ale v realu to nevypadá
tak děsně.
.
.
.
.
.
.
S tou rzí na kapotě ještě něco udělám, a u zadní nápravy přibude ještě něco málo provozních kapalin, šmíru, atp.
Jinak je to model prakticky schodný s tím co tu stavěl hromádko.
Přebarvuju ho, protože původní barva mi k němu vůbec neseděla a navíc mám od Bernieho žebrovaný plech (žlutý) na podlahu...
Sám jsem pořád zvědavej jak to dopadne. _________________ Zkoro hotovo: Zis-42
|
Návrat nahoru |
|
 |
Papergeorge

|
Zaslal: 29.6.2008 16:15 ne Předmět: |
|
|
To se mi libi, hlavne ta vrstva barvy... . Presne jak po mnoha letech provozu, kdy se natery jen vrsi a vrsi, dokud se toho neujme nejaky vasnivy sberatel ci renovator...
Jen tak dal, jeste pak nejake to mysi hnizdo nebo zanasku po slepicich uvnitr kapoty...  _________________ Za vsechno muze tenhle on:
A Rallye ABC EP-SI-LON...
-normalni je tvorit nejen originaly-
(Protoze papir a internet snese vsechno... se zminuje Kronika Bristolnicka) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Azaret
|
Zaslal: 29.6.2008 16:33 ne Předmět: |
|
|
Jiří Kroupa- Papergeorge napsal: |
To se mi libi, hlavne ta vrstva barvy... . Presne jak po mnoha letech provozu, kdy se natery jen vrsi a vrsi, dokud se toho neujme nejaky vasnivy sberatel ci renovator...
Jen tak dal, jeste pak nejake to mysi hnizdo nebo zanasku po slepicich uvnitr kapoty...  |
No sice bude vypadat jako čerstvě vytaženej z kopřiv, ale pořád bude funkční ( už z toho důvodu, že je u něj přívěs).
Přívěs bude taky řádně "dodělanej".
Ještě bych řekl, že jsou u toho na výběr 2 možnosti stavby:
nebudu dělat čistě C45 nebo C451 ale udělám něco mezi tím, jako v provozu "co se hodilo to se přidelalo"  _________________ Zkoro hotovo: Zis-42
|
Návrat nahoru |
|
 |
Azaret
|
Zaslal: 11.7.2008 16:27 pá Předmět: |
|
|
Tak po delší odmlce jsem trochu pokročil. traktor ceká prakticky jen na kola, komín a vzduchový filtr tam budu dávat až na konec kvůli manipulaci.
Předelal jsem trochu rez a v zadní části špínu od provozních kapalin. Ještě budu dodělávat bahno na blatníky.
.
.
.
.
.
.
Omlouvám se za kvalitu fotek, ale fotím to v provizorních podmínkách, protože jsem v lázních a nemám svůj foťák. _________________ Zkoro hotovo: Zis-42
|
Návrat nahoru |
|
 |
komar

|
Zaslal: 11.7.2008 21:39 pá Předmět: |
|
|
jj jako živej-pastva pro kukadla. To snad ani nemá chybu...
Nádherné ruské (ukrajinské) detaily... good work  _________________ A je to... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Azaret
|
Zaslal: 13.7.2008 11:05 ne Předmět: |
|
|
Tak tohle mě těší že se líbí. Jestě takhle nějak dodělám tu vlečku a uvidíme třeba se odhodlám a půjdu na nějakou soutěž. _________________ Zkoro hotovo: Zis-42
|
Návrat nahoru |
|
 |
Azaret
|
Zaslal: 28.7.2008 18:03 po Předmět: |
|
|
Tak po nějaké době se mi povedlo dokončint tento traktor.
Stavba byla docela pohodová, už chybý jen pár detailů jako jsou světla (na které nemám materiál) a vlečka.
Přikládám nějaké fotky z "přírody" protože jednobarevný podklad nemám.
Kvalita fotek není nejlepší.
.
.
Vypadá to, že traktůrek zkončí někde za stodolou v kopřivách  _________________ Zkoro hotovo: Zis-42
|
Návrat nahoru |
|
 |
cibusp
|
Zaslal: 28.7.2008 20:28 po Předmět: |
|
|
Na těch obrázcích kdes to už dokončil je vyfocenej model, nebo jsi někde našel originál? Vypadá super _________________ Ve stavbě Fortschritt E512 (jsou žně ) , a Kirovetz K700 na odreagování |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Azaret
|
Zaslal: 30.7.2008 10:59 st Předmět: |
|
|
cibusp napsal: |
Na těch obrázcích kdes to už dokončil je vyfocenej model, nebo jsi někde našel originál?... |
Opravdu je to model. I v lázních kde jsem ho dodělával tomu nechtěli věřit. Těší mě, že se vám zdá, že je pěkný ikdyž ve skutečnosti by to jestě chtělo doladit  _________________ Zkoro hotovo: Zis-42
|
Návrat nahoru |
|
 |
|