Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Vojta Č. Moderátor

|
Zaslal: 19.11.2011 20:01 so Předmět: Neratovice 18.-19.11.2011 |
|
|
Tradiční akce tentokrát v reprezentativním sálu tamního kulturního zařízení. Krásný prostor, spousta místa pro modely i pro prodejce, spaní na pódiu, ranní vzorná péče s domácím koláčem (pro rozhodčí a jejich přidavače, mezi které jsem se namontoval (mezi ty přidavače, myslím )
Páteční pozvolný nájezd...
Tady má někdo doma málo místa, že páchá takovéhle pidivěci (ruku laskavě zapůjčil Knox).
...a podívej se, jak to má mazaně udělaný...
Lepší než televize, tyjo.
Tak ukaž, co tam je ještě...
Tady vzniká něco velkého. Kam jinam s modely než do Police, ne?
Spidonovinky:
To je kritika nebo obdiv?
Brutální novinky:
Byznys běží, novinky nenovinky:
Výstavní cvrkot:
Vkusný módní doplněk (kdyby se zapomněl a vyrazil s ním mezi lidi... )
Bartošonovinka jako živá
Modely nafotil určitě někdo jinej líp Fajn to bylo, ne že ne. _________________ Př_dst_v_v_st j_ d_l_ž_t_jš_ n_ž zn_l_st. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
mike 000969

|
Zaslal: 19.11.2011 20:20 so Předmět: |
|
|
Já mám doma místa dost . Jen jsem si chtěl udělat nějakou pidi blbůstku  _________________ Hotovo:
|
Návrat nahoru |
|
 |
Chimenes

|
Zaslal: 19.11.2011 20:28 so Předmět: |
|
|
... místa dost. Viděl jsem na vlastní oči Karla
JS _________________
100% |
|
Návrat nahoru |
|
 |
štefíno

|
Zaslal: 19.11.2011 21:04 so Předmět: |
|
|
Tak ten Karel je parádně vytvořen, parádně postaven ale jinak teda děs  _________________ Co je malé, to je milé a v po...ličce roztomilé
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
katondre

|
Zaslal: 19.11.2011 21:30 so Předmět: |
|
|
Tak dnes to byla pěkně povedená akce. Lidí mrtě, modelů k dívání ještě víc a toho obdivu, jéééjej. Škoda jen, že jsme zruinovali obě naše peněženky ale já nelituju. Moje první účast i v soutěži dopadla dobře, asi tak: hlavně, že jsem se zúčastnila a na příště se víc připravím  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
AmatER

|
Zaslal: 19.11.2011 21:37 so Předmět: |
|
|
Vojta - obsah stříkačky jsem následně aplikoval nitromodelně... (na tom otykadlovaným meďourovi O405 Stadtwerke Esslingen upadl levej špígl). Dr. Ripper to ohodnotil jako první pomoc pro závisláky na herkulesu v případě akutního absťáku
Akce super. Moje fotky se právě natahují na Picasu.
Jen mě teď napadá jedna drobná připomínka: chtělo by to zavést nějaký rezervační systém na stoly pro ty, co nejezdí soutěžit, ale vozí modely jen na výstavu (klidně za nějaký mírný poplatek), což platí pro všechny akce. Protože kvůli nedostatku místa přeskládávat vystavené modely a tím je vystavovat riziku možnýho poškození nevidím jako zrovna košer záležitost. _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Míra

Založen: 18.9.2006 Příspěvky: 173 Bydliště: Brandýs n/L - Stará Boleslav
|
Zaslal: 19.11.2011 23:06 so Předmět: |
|
|
Pár fotek také zde _________________ Mé oblíbené měřítko je 1:100, ale občas zkusím i něco jiného.
Nejsem žádnej extralepič, ale baví mne to.
A vo vo vo tom to je. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
jiri.k

Založen: 7.2.2006 Příspěvky: 607 Bydliště: praha horní měcholupy
|
Zaslal: 19.11.2011 23:59 so Předmět: |
|
|
Ono je to těžký s těma stolama protože organizátor může zajistit je tolik místa kolik si ho danej modelář domluví. Informace o akci vysí obvykle tak minimálně měsíc na netu, bývá o ní informováno na předchozí akci. Kdo ví že přiveze větší model nebo objemnější množství modelů tak se domluví s organizátorem o počtu stolů (obvykle to bývá napsáno někde na konci upozornění i s kontaktem na patřičnou osobu). A kdo to neví nebo vezme modely jen tak na blint tak ten má smůlu a musí se spokojit s tím co je, a musí se hold přizpůsobit. I když každý organizátor počítá s takovými lidmi někdy se jich hold sejde víc, ale stím už nic moc nenadělá.
Jinak se mi akce líbila a to že se konala tam co se konala ji hodně pozvedlo.
díky Ondro _________________ vím že nic nevím
http://s4.battleknight.cz/index.php?loc=hire&ref=MTYxNjUy
Když se domek k domku vine tak se město podaří. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mi-Ro1
Založen: 17.10.2009 Příspěvky: 42 Bydliště: Dvůr Králové nad Labem
|
Zaslal: 20.11.2011 0:19 ne Předmět: |
|
|
Byla to moc pěkná akce, pěkné modely a hodně návštěvníků.
Mám také rád hlavně modely 1:100, ale taky se rád pouštím do větších kousků (hlavně bojová technika a technika všeobecně - jen nemohu soutěžit s nimi, konkurence je hodně velká.) Já lepím hlavně pro radost.
Určitě se opět příští rok zůčastním . _________________ Modelářství zdar přeje Mi-Ro |
|
Návrat nahoru |
|
 |
IceZero

Založen: 25.8.2010 Příspěvky: 204 Bydliště: České Budějovice
|
Zaslal: 20.11.2011 14:44 ne Předmět: |
|
|
pro mě první výstava - tak sem jen okukoval a zjistil že se budu muset při lepení víc snažit Díky klukům z Hradce (old_Mr_Grim a Lepic) za svezení a Teovi za ukázku co s bombírováním, a ostatním za radu
pár fotek sem hodil sem abych nezasvinil prostor tady  _________________ Jaderná elektrárna je bezpečná, dokud nepustíte k řízení debila...
dok: IC Temelín, RMS Titanic, Jeep Cherokee
rozděláno: Tatra 815 VE, Cifkův statek |
|
Návrat nahoru |
|
 |
frydek665
Založen: 19.5.2011 Příspěvky: 36 Bydliště: Moravská Nová Ves
|
Zaslal: 20.11.2011 15:10 ne Předmět: |
|
|
Chtěl bych se zeptat, čí jsou ty formulky hned na druhé fotce v nejvrchnější řadě.
Naposledy upravil frydek665 dne 20.11.2011 16:19 ne, celkově upraveno 1 krát. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
TEO Moderátor

|
Zaslal: 20.11.2011 16:10 ne Předmět: |
|
|
Mirek Kliner z Třebíče je autorem slepených formulek Petře. Na cashpicka možná chodí, ale neprezentuje tam své lepení. A jestli ano, tak Mirkův nick neznám. _________________ PATLU ZDAR!!!
Nová Galerie |
|
Návrat nahoru |
|
 |
frydek665
Založen: 19.5.2011 Příspěvky: 36 Bydliště: Moravská Nová Ves
|
Zaslal: 20.11.2011 16:43 ne Předmět: |
|
|
Aha, díky (tvoje jsem poznal hned). Na cashpickovi neprezentuje, protože ty modely neznám. Docela mě zaujaly modely od Tomiho a taky vidím na cashpickovi tolik diskutovaný model Ferrari F1 87. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
spida Moderátor

|
Zaslal: 20.11.2011 17:27 ne Předmět: |
|
|
Velice povedená akce. Krásný prostory i pro prodávající. Ondra - - super.
pár fotek zde _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mi-Ro1
Založen: 17.10.2009 Příspěvky: 42 Bydliště: Dvůr Králové nad Labem
|
|
Návrat nahoru |
|