| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
lm.k
|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Tomys Moderátor

|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Vojta Č. Moderátor

|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
peetee
Založen: 15.1.2008 Příspěvky: 115 Bydliště: Odry, Moravskoslezský kraj
|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Daniel

|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
D_C

|
Zaslal: 12.2.2010 11:31 pá Předmět: |
|
|
Ahoj ve spolek. Mám malinký problém. Občas si z webové stránky http://moekami.hp.infoseek.co.jp/ stáhnu nějakou tu figurku, ovšem posledních pár měsíců jsem na to nějak zapoměl a jak tak koukám, tak jsem přišel o velice zajímavé kousky. Chtěl bych se zeptat, zdali někdo nemá náhodou u sebe stáhnuté tyto postavičky:
Rumia, Chibi Emilia, Emilia a Chelsea
Bohužel chybička se vloudila a ostatní modely postaviček v domění, že budou volně ke stažení i za pár let, jsem si smazal, sbyla mi jen Mei, kterou jsem měl naštěstí uloženou ještě bokem... Pakliže by jste měli i některé další figurky např již zmíněnou Mei ve verzi bez čar na rýhování, moc bych to ocenil, chtěl jsem si Mei upravit v pepakuře ale je to bohužel zaheslované.  _________________
 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Vojta Č. Moderátor

|
Zaslal: 12.2.2010 12:02 pá Předmět: |
|
|
Ahoj, Moekamiho sleduju a semtam i lepim a myslím, že tyhle poslední jmenované (všechny z jedné hry na PSP) nikdy volně ke stažení nebyly. Tipoval bych to na ochranu autorských práv, kvůli které už Moekami dělá asi třetí stránky Takže bych tak viděl, že to Sony zaťalo už v počátku. Dtto ta Strike Witch s raketometem a vrtulkama na nohách. _________________
Tlačítko Hledat - Váš přítel nejvěrnější  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
D_C

|
Zaslal: 12.2.2010 12:22 pá Předmět: |
|
|
Tak to je velká škoda, že je to takhle zatrhnutý modely to jsou krásný, hlavně ty nový nevydaný z toho PSP, mají moc krásnou dinamiku, radost pohledět.
jinak co to znamená Dtto?? _________________
 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Vojta Č. Moderátor

|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Asiolo
|
Zaslal: 12.2.2010 22:19 pá Předmět: ... |
|
|
Ahoj
To teda koukám na ty postavičky ! docela se mi líbí a tak , nemáte někdo prosím , odkaz na nějakou stránku kde by se takové slečínky daly stáhnout? |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Vojta Č. Moderátor

|
Zaslal: 15.2.2010 10:13 po Předmět: Re: ... |
|
|
| Asiolo napsal: | Ahoj
To teda koukám na ty postavičky ! docela se mi líbí a tak , nemáte někdo prosím , odkaz na nějakou stránku kde by se takové slečínky daly stáhnout? |
A u toho Moekamiho jich máš málo? (odkaz u D_C). Google Translate trochu pomůže Jinak v pravém sloupečku s navigací (nahoře je TOP) je to třetí odkaz zhora (ペーパークラフト) a tam si to proklikej. Některé jdou stáhnout, některé ne, to je život . Pepakura Viewer nutný. _________________
Tlačítko Hledat - Váš přítel nejvěrnější  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
hopi

|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Standa F. Administrátor

|
Zaslal: 15.2.2010 22:40 po Předmět: |
|
|
hopi: Tak to nemá chybu... Kdyby se ta hlava podobala třeba... třebááá... ne, nebudu jmenovat . |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
hopi

|
Zaslal: 15.2.2010 22:58 po Předmět: |
|
|
Přidal jsem odkaz na lepší verzi pro tisk. Ono teoreticky by nebyl problém udělat takhle hlavu kohokoliv  _________________ Patience is a virtue
Co se (s)vleče, neuteče |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Asiolo
|
Zaslal: 16.2.2010 10:40 út Předmět: Re: ... |
|
|
A u toho Moekamiho jich máš málo? (odkaz u D_C). Google Translate trochu pomůže Jinak v pravém sloupečku s navigací (nahoře je TOP) je to třetí odkaz zhora (ペーパークラフト) a tam si to proklikej. Některé jdou stáhnout, některé ne, to je život . Pepakura Viewer nutný.[/quote]
mám s tím problém že se v tom nevyznám a nikdy nenajdu kde se co jak stahuje |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|