Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
mmbady

|
Zaslal: 6.7.2009 19:54 po Předmět: |
|
|
A co třeba dát do šmikajdy tu jednodužší variantu a tu složitější uvolnit free ? čase ? Každý si pak může vybrat na co se cítí ? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Roman V.
|
Zaslal: 10.7.2009 8:43 pá Předmět: |
|
|
I přes pro nás modeláře nepříjemné počasí, jsem si vzal po delší době do rukou trup "síbla" a provedl jsem zpevnění "ala Patero"
Ted jenom obrousím z hran barvu a po doplnění interieru můžu začít olepovat díly trupu. Hrany jsem natíral naschvál, to aby se barva vsákla co nejvíce do papíru a zpevnila ho. Přece jenom to bude velká "kráva" a žebra jsou dost "ošizená" oproti klasickému letadlu bez interieru |
|
Návrat nahoru |
|
 |
numi Moderátor

|
Zaslal: 18.11.2009 0:06 st Předmět: |
|
|
Docela mě zajímá jak to vypadá s tímto krásným modelem ? _________________ ... normální je vlastnit ORIGINÁL!!! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
štefíno

|
Zaslal: 18.11.2009 0:09 st Předmět: |
|
|
Já měl tu čest a moh jsem vidět vpodstatě dokončenou českou kamo a musím říct, že je se na co těšit  _________________ Co je malé, to je milé a v po...ličce roztomilé
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
numi Moderátor

|
Zaslal: 18.11.2009 0:15 st Předmět: |
|
|
Ok ale my ostatní nee. _________________ ... normální je vlastnit ORIGINÁL!!! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Alin
|
Zaslal: 18.11.2009 18:09 st Předmět: |
|
|
Zdravím
jelikož je originální obrázek ve značném rozlišení a imageshack mi ho nevzal,musel jsem jej resiznout na polovinu, jen vpravo nahoře je výřez originální velikosti.
Pro tisk se používá vektorový výstup ve kterém jsou i rastry. A tak tahle část (jako i další) příjde rozdělit na jednotlivé díly, každý rastr dostane vektorový obrys, čísla, značky atd. Každý jednotlivý díl pak uložím na virtuální stůl a z něj pak budu dílky klást na archy. Výhoda u tohoto postupu je, že se dá manipulovat z každým dílem zvláště, nevýhodou je pracnost (když jsem dělal modely podle sebe, obarvil jsem celou stránku a rovnou ji poslal na net jako JPG)
musel jsem takto překopat i díly co již beteři dostali. Když k tomu připočtu relativně teplý podzim a požadavky rodinných příslušníků na různé podivné práce venku, vyšlo mi zpoždění. Nicméně jsem se prokousal tím nejhorším a mužu směle pokračovat, takže betery prosím o jemné strpení a tím se jim i omlouvám za posun.
Zaroveň mužete kamenovat povrchovou úpravu, každá připominka dobrá. jelikož do toho čumím dost dlouho, je možné že strácím odstup a to u kama s patinou může být fatální.
K barvám: Obrázek je ve CMYK. Při tisku tento vychází tmavší, než při zobrazení na monitoru, tak se neděste, pokud někomu na monitoru vyběhnou šílené světlé barvy (ostatně, kdo si stáhl erratu na Halinského P 38, ví o čem mluvím, tam je rozdíl oproti skutečné šmikně vidět) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Rafael
Založen: 30.10.2008 Příspěvky: 5 Bydliště: Lodz/Poland (very close to GPM :))
|
Zaslal: 13.5.2010 12:40 čt Předmět: |
|
|
Alin, please, give some new info about this project  _________________ With best wishes
Rafael |
|
Návrat nahoru |
|
 |
numi Moderátor

|
Zaslal: 9.6.2010 21:29 st Předmět: |
|
|
Docela by mně taky zajímalo jak pokračuje tenhle projekt  _________________ ... normální je vlastnit ORIGINÁL!!! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
zrzek Moderátor
|
Zaslal: 9.6.2010 23:19 st Předmět: |
|
|
Co jsem zaslechl šeptandu, tak by měly být hotové motory. _________________ ve stavbě: už zase beta od Rippera
odloženo: něco"kostlivců" se najde
hotovo: další beta od Rippera |
|
Návrat nahoru |
|
 |
numi Moderátor

|
Zaslal: 9.6.2010 23:36 st Předmět: |
|
|
Nj ale nějaké foto beta testerů bych uvítal.  _________________ ... normální je vlastnit ORIGINÁL!!! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
štefíno

|
Zaslal: 9.6.2010 23:39 st Předmět: |
|
|
No tak ono zatím je k dispozici jen interiér, co se bety týče. _________________ Co je malé, to je milé a v po...ličce roztomilé
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Rafael
|
Zaslal: 29.4.2011 15:58 pá Předmět: |
|
|
Any news in this subject?  _________________ With best wishes
Rafael |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Rafael
|
Zaslal: 27.4.2013 20:58 so Předmět: |
|
|
I'm still waiting... Any news in this subject? _________________ With best wishes
Rafael |
|
Návrat nahoru |
|
 |
numi Moderátor

|
Zaslal: 29.4.2013 11:57 po Předmět: |
|
|
Niestety Alinowi brakuje czasu bo pracuje na Titanic, Olympic a Britanic. _________________ ... normální je vlastnit ORIGINÁL!!! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|