Obsah fóra Papírové modelářství CZ Obsah fóra Papírové modelářství CZ
 FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Uživatelské skupinyUživatelské skupiny   RegistraceRegistrace   ProfilProfil   Soukromé zprávySoukromé zprávy   PřihlášeníPřihlášení 

Lancia Delta HF Integrale/free/1:24 první model po 8-letech

Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Papírové modelářství CZ -> Malá dopravní technika - sport & F1 / Racing cars
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
smolda

PříspěvekZaslal: 10.3.2012 10:23 so    Předmět: Lancia Delta HF Integrale/free/1:24 první model po 8-letech Citovat

Zdravím pánové,

tak jsem si nedávno koupil barvu do tiskárny (jen inkoustovka) a rozhodl se, že začnu zase papírařit. Předtím jsem skládal jen abíčkový modely a ve 12 letech to bylo jen takové patlání. Teď už jsem pečlivější a snad se mi to povede lépe, než kdysi.

Vytiskl jsem si Lancii Deltu HF integrale 16V z free sekce (jistě víte od koho). Teď mi leží na stole počátek interiéru, takže fotky pak nějak dodám. Prosím o trpělivost...přece jen to je první model po 8 letech Very Happy
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Luk222

PříspěvekZaslal: 6.4.2012 23:15 pá    Předmět: Citovat

Ahoj, tady už nikdo není Very Happy ... pokud máš zájem prezentovat svou stavbu, tak na novém foru: http://papirovemodelarstvi.cz/phpBB3/
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Papírové modelářství CZ -> Malá dopravní technika - sport & F1 / Racing cars Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
Strana 1 z 1

Přejdi na: