Obsah fóra Papírové modelářství CZ Obsah fóra Papírové modelářství CZ
 FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Uživatelské skupinyUživatelské skupiny   RegistraceRegistrace   ProfilProfil   Soukromé zprávySoukromé zprávy   PřihlášeníPřihlášení 

WEAPONRY TUNDERBOLT

Přidat nové téma   Toto téma je zamknuto, nemůžete zde přidávat odpovědi ani upravovat své příspěvky!    Obsah fóra Papírové modelářství CZ -> Kuriozity / Crazy rarities
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
martin14785

PříspěvekZaslal: 1.1.2012 14:12 ne    Předmět: WEAPONRY TUNDERBOLT Citovat

Už dlouhou dobu mám chuť si postavit nějakou šílenost, na které se chci vyřádit. Teď sem se k tomu konečně odhodlal a po bouřlivé oslavě silvestra sem si vzal tužku a papír a začal jsem kreslit něco co bych chtěl postavit (kresba je zde neprezentovatelná) Po vystřízlivění jsem se na to koukl a začal jsem nad tím normálně přemýšlet. Jako základ mi při navrhování poslouží Škoda 105 (ačkoliv už teď to s ní má pramálo společného). Inspirací mi je (některým známá, některým neznámá) Škoda Henlein (http://www.youtube.com/watch?v=Px77jf84IVU). Model je zatím v fázi návrhu. Měřítko bude odhadem cca 1:35 a pokud bude něco jako Armagedon Race tak bych se s tím rád zůčastnil, ale zatím na fóru nevidím žádnou zmínku o tom že by se něco takového chystalo. Co nevidět se pochluvím zatím první dází návrhu.
Pod stolem Hrad Perštejn (1:300) Betexa
Ve vytríně: Taipei 101, Rozhledna Tanečnice, T34/85, Tiger, bunkr Lo vz37A
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky
martin14785

PříspěvekZaslal: 1.1.2012 23:51 ne    Předmět: Citovat

takhle vypadá prvotní návrh..

Vysvětlivky:
1. Něco jako Ruská Kaťuška věhem 2. svět války, jen s tím rozdílem že toto jsou rádiem naváděné rakety
2. Palubní kulomet pro řidiče
3. Čelní světlomety (jeden má celkem 20 LED diod), jsou umístěny v mezerách mezi raketami na střeše (nemohou být umístěny na čele, viz číslo 4)
4. Pluh na to aby auto projelo vždycky všechno a všude, držáky jsou zapuštěny v dírách které byly po čelních světlometech (proto jsou umístěny nahoře), Pluh je na šikmo (45° vlevo)
5. Zakončený výfuku, je zakončen zde protože je v tomto autě je zcela jiný motor než v něm byl původně a navíc je původní výfukové potrubí moc těžké
6. Sání turba, je umístěno zde, protože v autě je zcela jiný motor než v něm byl původně, je na obou stranách automobilu
7. ty 2 jakoby šuplíky za předními dveřmi jsou:
Horní je víko pro doplňování munice pro všechny zbraňové systémy (krom radarem naváděných raket na střeše.
Dolní je něco jako kapota za kterou se skrývá srdce celého vozu, neboli motor. Jak zásobárna munice, tak motor zasahují jen do zhruba poloviny vozu, protože v té druhé polovině sedí zbraňový operátor

NĚCO O AUTĚ

Posádku tvoří 3 lidé, a to řidič, operátor rádiem naváděných raket a radaru, palubní operátor zbraní. O pohon se stará agregát 4,5 litru V8 a podává výkon 425 kW s maximální rychlostí okolo 310km/h. Pohání všechna 4 kola. Vůz je posílen o nitro systém který dokáže zvýšit maximálku na minutu o zhruba 30km/h.

K MODELU
model bude mít interiér (snad se povede, bude to můj první model s interiérem a ještě k tomu to bude vlastní tvorba.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky
martin14785

PříspěvekZaslal: 16.2.2012 0:28 čt    Předmět: Citovat

dlouho sem se nemohl rozhoupat ke stavbě, měl sem strach tě to zkazím, ale ted sem se k ní konečně dostal.. dneska sem začal dělat na kolech, během zítřka sem dám fotky Wink
martin14785

PříspěvekZaslal: 16.2.2012 12:26 čt    Předmět: Citovat

tak tady je první vaštovka přinášející jico jiného než jen text, ale i fotky ze stavby.. skoro jsem dokončil jedno kolo. Nejtžší bylo vytvořit ráfek který ještě není zcela hotov, konec řečí koukněte se na fotky:

By martin14785 at 2012-02-16

Teď jdu doděltt do tohohle stavu ostatní kola a potom na ráfky nalepín ještě pár pásků čtvrtky aby to pořádně těsnilo Wink
martin14785

PříspěvekZaslal: 16.2.2012 23:12 čt    Předmět: Citovat

opět menší porgres... neodolal jsem a tak sem se dal do výroby přední nápravy, která už je nabarvená a je hotová ze ze 3/4, auto bude vybarve v červené barvě s černými doplňky.. dost bylo řečí, tady je fotka která snad mluví za vše.

jen dodám že odstím červené barvy se s největší pravděpodobností ještě změní, tahle barve se mi moc nelíbí
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Toto téma je zamknuto, nemůžete zde přidávat odpovědi ani upravovat své příspěvky!    Obsah fóra Papírové modelářství CZ -> Kuriozity / Crazy rarities Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
Strana 1 z 1

Přejdi na: