|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
dany2ka
|
Zaslal: 1.2.2012 16:33 st Předmět: |
|
|
při stavbě tohoto Liazu se mi naskytl problém při délce nápravy. Náprava nesedí na protikusu na listových pérách (viz. foto). Ostatní díly jsou bez problému, včetně zadní nápravy a rámu. Na forech sem nic k tomuto nenašel, mohl byjste mi pomoci? děkuji
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
peetee
Založen: 15.1.2008 Příspěvky: 187 Bydliště: Odry, Moravskoslezský kraj
|
Zaslal: 13.2.2012 9:12 po Předmět: |
|
|
Jo máš pravdu, je to mimo, ale já to vyřešil tuším otočením toho dílu před přilepením naopak (z druhé strany by měly být v jedné barvě).
Když už to máš slepené, tak zkus retuš nebo najít kus volného papíru ve stejné barvě (třeba nějaký zbylý díl) a přelepit to.
Já skončil u podvozku, korba na 1. pokus se mi nepovedla ani kabina ne, další výtisk teď spí zimním spánkem, tak třeba se brzy probudí
Jinak doporučuji změnit "lokál" a navštěvovat se svými příspěvky novou adresu hospody "U nahnutý žáby" http://www.papirovemodelarstvi.cz/phpBB3/index.php
Tady moc lidí nechodí, spíš jen tak pro prohlédnutí starých informací. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|