Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
zdenek-ch

|
Zaslal: 14.1.2012 12:57 so Předmět: Nově připravovaný model ??? |
|
|
Děkuji za ohlasy na nově vydaný model hrádku Čeladná, ať už pozitivní či negativní, každý má jiný vkus. Ale jelikož ty pozitivní převažují, už teď připravuji další model a pokud vše dobře půjde, bude také úspěšně prohnán offsetovým tiskem A právě při té příležitosti bych chtěl vyhlásit malou soutěž a cenou v ní bude jeden kousek modelu Hrádku Čeladná.
Soutěžním úkolem je, jak jinak, první příjít na to, jaký model se připravuje.
Průběh soutěže je následující - Postupně zde budou přibývat nápovědy a ten kdo první uhodne o jaký objekt se jedná, vyhrává zmíněný model. Kvůli poštovnému musím omezit tuto soutěž pouze pro osoby, které mají zasílací poštovní adresu v ČR.
Takže zde je první indície:
1. Jde o dosud existující, menší, ale architektonicky zajímavý objekt, nacházející se v Beskydech.
Prozatím by to postačovalo, myslím že nyní na to ještě asi nikdo nepříjde, ale nápovědy budou přibývat, pak už to bude snažší...
_________________ Nově vyšel hrádek Čeladná v offsetovém tisku. Můj vlastní model.
Objednávejte na www.papmodely.wz.cz
Naposledy upravil zdenek-ch dne 14.1.2012 13:33 so, celkově upraveno 1 krát. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Alfik

Založen: 18.3.2008 Příspěvky: 302 Bydliště: Velká Hraštice 95
|
Zaslal: 14.1.2012 13:33 so Předmět: |
|
|
Maměnka na Pustevnách to asi nebude....  _________________ Hotovo:Pár dakarských modelů, nějaký ten náklaďák,hrady,kostel v Poštorné
Rozpracováno:Pražský Hrad,valník k Liaz s hydraulickou rukou,
Motto:Neberte život příliš vážně,stejně z něj nevyváznete živí! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
karelmotlik

|
Zaslal: 14.1.2012 14:39 so Předmět: |
|
|
Že by kostelík sv. Mikuláše v Nýdku ?  _________________ Vždy se najde někdo kdo zná nebo umí všechno líp než já !!!  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Standa F. Administrátor

|
Zaslal: 14.1.2012 15:02 so Předmět: |
|
|
Neboj, i "negativní" ohlasy jsou ve svém důsledku pozitivní .
Tož, co by to mohlo být ... osobně bych zaplesnul a zatlesknul nad kaplí věrozvěstů C&M na Radhošti (nikoli nad tím televizním vysílačem vedle ) - v zimě je to tam vskutku magické ... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
rybak

|
Zaslal: 14.1.2012 16:06 so Předmět: |
|
|
že by tyto boudo sáně?
|
 |
Honz88
|
Zaslal: 14.1.2012 19:58 so Předmět: |
|
|
Co třeba jeden z dřevěných kostelů v Bílé, Velkých Karlovicích, Rožnově? Nebo fojtství v Kozlovicích nebo Velkých Karlovicích. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
zdenek-ch

|
Zaslal: 14.1.2012 20:38 so Předmět: |
|
|
Zatím to nikdo neuhodl, někdo byl blíž, někdo dál. Ale...
2. Hlavním stavebním materiálem je dřevo. _________________ Nově vyšel hrádek Čeladná v offsetovém tisku. Můj vlastní model.
Objednávejte na www.papmodely.wz.cz |
|
Návrat nahoru |
|
 |
jiri.k

Založen: 7.2.2006 Příspěvky: 607 Bydliště: praha horní měcholupy
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Honz88
|
Zaslal: 14.1.2012 20:48 so Předmět: |
|
|
Nebo kostel v Kunčicích pod Ondřejníkem. Dál mě ještě napadá lovecký zámeček v Bílé. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
zdenek-ch

|
Zaslal: 14.1.2012 20:58 so Předmět: |
|
|
No...čekal jsem že to bude trvat déle, ale nic se nedá dělat, už je to venku. A je to toto:
Kdo by to nepoznal, tak je to Kunčický dřevěný kostel svatého Prokopa a svaté Barbory.
GRATULUJI VÍTĚZI Honz88, kterého tímto požádám aby mi do SZ poslal adresu, kam mám model zaslat.
_________________ Nově vyšel hrádek Čeladná v offsetovém tisku. Můj vlastní model.
Objednávejte na www.papmodely.wz.cz |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|