|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
MDK

|
Zaslal: 4.1.2012 0:08 st Předmět: VC firefly HALINSKI |
|
|
Zdravim,
zacal jseml se stavbou VC firefly od Hala a ve vystrihovance jsou na vyber 3 verze shodneho stroje, lysici se pouze ve znaceni. Jedna z verzi, ktere se tyka i muj dotaz je GB verze, ktera je nakreslena i na predni strane vystrihovanky s ustrelenou vezi Whittmanova tigeru v pozadi a na boku ma napis VELIKYE LUKI.
Kdyz neco stavim rad vim co vlastne takze jestli nekdo vite proc ma britsky tank s nejspis britskou posadkou na boku rusky napis(?), tak mi to prosim reknete, ja to nezjistil a docela by me to zajimalo. Polsky neumim ani fň a rusky zrovna tak  _________________ ROZPRACOVANO: Scharnhorst, Firefly VC, A6M3 Zero
DOKONCENO: Bf-109F-4 trop, SB2C-4 Helldiver |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Luisa

|
Zaslal: 4.1.2012 12:46 st Předmět: |
|
|
Jestli je problém s polštinou tak mi to pošli, já ti to přeložím. Po polsky mi to celkem jde  _________________ Rozdejte růže, ty růže které denně hlídáte před vraty svého domu, aby je někdo neukradl.
Osvoboďte se, neboť sami jste se uvěznili |
|
Návrat nahoru |
|
 |
mkzvk
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|