|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Tomys Moderátor

|
Zaslal: 27.11.2011 11:48 ne Předmět: |
|
|
Trochu se to zvrhlo. Je to dáno tím, že většina z nás se na sebe těší a taky se těší jak pokecají nejen nad modely, což se většinu času dělo, ale jak pokecají i u žejdlíku.
Kolik kdo utratil zde psát asi nebudem, páč nikdy nevíš jestli to drahé polovičky nepřečtou
Jinak Ondra má za organizaci 1* _________________ This is SPARTA !!!!! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
vítek

|
Zaslal: 27.11.2011 13:12 ne Předmět: |
|
|
Myslím, že to tak má být. Setkat a pokecat. A nejen nad modely. A žejdlík či dva k tomu.  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
yvan

|
Zaslal: 27.11.2011 13:51 ne Předmět: |
|
|
Tak jako člen skupiny obědvajících v Solidní jistotě vám řeknu jak to bylo
Restaurace minulý rok fakt stála za *****. Letos změnili název (ten si nepamatuju) a změnili majitele. Byli sme tam v pátek večer s béďou na večeři a nejenom že jídlo bylo hotový v poměrně krátkým čase, ale bylo vynikající. Proto sme tam šli druhý den na oběd. To tam ovšem byla jenom polovina obsluhy, protože ta druhá byla v pizzerii, kde měli narváno. A slečna, co zůstala v restauraci nás před objednáním předem upozornila, že mají společnou kuchyň a bude to hodinku trvat. Jídlo ovšem opět výborné. V součtu s příjemnou obsluhou bych už vylepšil akorát ten výběr "piva" co byl k dispozici. Jinak si nebylo na co stěžovat. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Tomys Moderátor

|
Zaslal: 27.11.2011 15:11 ne Předmět: |
|
|
Bylo tam zahuleno a to mi stačí. _________________ This is SPARTA !!!!! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
IceZero

Založen: 25.8.2010 Příspěvky: 204 Bydliště: České Budějovice
|
Zaslal: 29.11.2011 22:11 út Předmět: |
|
|
já souhlasím s Tomysem River byl dobrej - nebylo narváno, obsluha rychlá, pivko dobrý taky. Burger mi nevadil, ale těch hranolek bylo nějak málo příště to jistí žebra nebo tatatarák a taky mě napadlo kdo z výherců si odnesl ten zámeček od ČEZu?? _________________ Jaderná elektrárna je bezpečná, dokud nepustíte k řízení debila...
dok: IC Temelín, RMS Titanic, Jeep Cherokee
rozděláno: Tatra 815 VE, Cifkův statek |
|
Návrat nahoru |
|
 |
HELMUT
|
Zaslal: 7.12.2011 8:27 st Předmět: |
|
|
Já,já prosím. Tohle novší vydání jsem ještě neměl...  _________________ Jinej kraj , jinej mrav...spousta volů , hodně krav... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|